Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Η Συνέλευση της Πέραχωρας απέδειξε την γύμνια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Θέλει, λέει, να ’ναι λεύτερος. Σκοτώστε τον!


Εκτιμώ τον γιατρό Δημήτρη Βασιλείου και σηκώθηκα και πήγα παρέα με τον
Ανδρέα Σιώκο στην Πέραχώρα για να παρακολουθήσω την την γενική συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας της 
Ο πρώτος που με καλωσόρισε ήταν ο Γιάννης ο Κακός  Και με άγριο ύφος με ρώτησε τι γυρεύω στο χωριό του Και με κατηγόρησε ότι πήγα εκεί επειδή είμαι  φίλος του γιατρού. Και ίσως ορισμένοι πολέμιοι του γιατρού να έχουν αυτή την άποψη. Μα εγώ δεν το έκρυψα ποτέ και το έχω γράψει πολλές φορές και στις δημοτικές εκλογές αυτόν ψήφισα. 
Απαντώ σ αυτούς που πιστεύουν ότι όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις των δεν μπορούν να μπουν στο χωριό τους. 
Είμαι αυτός που έκανα μια τηλεοπτική εκπομπή μια ώρα για το γήπεδο και μίλησε αποκλειστικά ο πρόεδρος  Βασιλείου. Το συνεργείο και ο Νικηφόρος δεν πήραμε ούτε μονόλεπτο. Έγραψα για τις αδικίες που έγιναν σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας από τους διαιτητές. Επίσης είμαι ο μόνος  που τόνισε σε πολλά γραπτά μου ότι ο Ολυμπιακός Λουτρακίου βοήθησε την ομάδα της Θύελλας Κ Διμηνιού να πάρει την τρίτη προνομιούχο θέση. Και προκάλεσα θύελλα αντιδράσεων Νομίζω ότι είχα το δικαίωμα να παραβρεθώ στη συνέλευση. Και ποτέ δεν θα ζητούσα την άδεια κανενός και ιδίως του Γιάννη του Κακού που νομίζω ότι κάνει κακό στην ομάδα μ αυτά που έκανε και κατά την διάρκεια της συνέλευσης 
Και ερχόμαστε στην εκκριτική Μαρία Μίχα που έδωσε αγώνα για την νομιμότητα 
Πρώτα η κ. Μίχα ήταν γραμματέας του Ολυμπιακού Λουτρακίου την εποχή που έγιναν όλες οι παρανομίες. Δεν γνωρίζω τον ρόλο που διαδραμάτισε  στην ομάδα του χωριού της Πάντως ήταν αδικαιολόγητος ο εκνευρισμός της Νομίζω αν ο γιατρός σταματήσει να ενδιαφέρεται για την Πέραχωρα μπορεί λόγω πείρας να πάρει πόστο και να υλοποιήσει τις κραυγές της.