Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Στην Ελλάδα έχουμε παρεξηγήσει τους ρόλους μας. Κάποιος πρέπει να τους ορίσει από την αρχή.πριν διαλυθούμε

Αλήθεια έχει μετρήσει κάποιος οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας πόσο χρόνο τηλεοπτικό καλύπτουν;

                                     maxresdefault_0
«Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας. Θα είναι θέμα ωρών»,δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Μιλώντας, για τον Ρουβίκωνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ωρών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Η ΠΟΑΣΗ μάλλον είναι συνδικαλιστική  οργάνωση και ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία πρέπει να έχει κλείσει συντάξιμα χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα νομίζω στα σώματα ασφαλείας είναι οι συνδικαλιστές που παίρνουν θέση επί ουσιαστικών θεμάτων  και έχουν άποψη επί όλων και ασκούν και κριτική των προϊσταμένων.  Και εδώ έχουν σχέση με την ασφάλεια μας που είναι ταυτισμένη με την ζωή μας. 
Νομίζω ότι τόσοι πολλοί που είναι είναι καιρός να κάνουν το δικό τους κόμμα 
Και στην τελευταία εκπομπή της κ. Νικολούλη εμφανίστηκε κάποιος ψαράς που βρήκε την σωρό μιας γυναίκας στη θάλασσα των  Ισθμίων  και κανένας δεν τον φώναξε να καταθέσει. Μας λένε ότι είναι είναι λίγοι για να αστυνομεύσουν τον δρόμο που περνάει μέσα από το χωριό Ίσθμια  και έχουμε θανατηφόρα τροχαία. Και δεν έχω δει ποτέ ένα ένστολο που να φανερώνει ότι υπάρχει και το μάτι εκεί της πολιτείας που μπορεί  να πει στους εγκληματίες οδηγούς που τρέχουν σε κατοικημένη περιοχή με 150 χιλιόμετρα.σας βλέπω. Αν όμως πρέπει να βγάλουμε να αφαιρέσουμε  πινακίδες τότε περισσεύουν.  Εδώ έχουμε ένα γεγονός Δεν  πληρώνονται καλά οι Αστυνομικοί και όμως υπάρχει μεγάλη ζήτηση στις Πανελλήνιες. εξετάσεις. 
Κύριε Συνδικαλιστή 
Ένας υπηρέτης του νόμου είπε ότι οι μεγάλες ποινές φέρνουν την ατιμωρησία. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας είναι να πείσετε τον πολίτη να μη παρανομεί  Το πονάει  δόντι βγάζω  δόντι είναι εύκολο