Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ο κ. Γ@Μ@Ω για να παραχωρήσει την διοίκηση του Π Α Σ Κόρινθος απαιτεί να πληρωθεί δικαιολογημένα αυτά που ξόδεψε

Ο κ. Γ@Μ@Ω    χωρίς  καμία 
νομιμοποιημένη
σχέση με τον Π Α Σ Κόρινθος παρουσιάζεται ως "ιδιοκτήτης" του και μάλιστα  σε ερασιτεχνικό σωματείο


Με στοιχεία θα αποδείξω ότι ο κ. Γ@Μ@Ω όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλά και αποτελεί   μια παραφωνία χτυπητή. 
Με την ανοχή του Λουδοβίκου 14 και του πολιτικού Μουρούτσου απέκτησε ο Π Α Σ Κόρινθος μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα .έξω από τους αγωνιστικούς χώρους  και συγκεκριμένα στην οδό Νοταρά 48 που ο κ. Γ@Μ@Ω είχε δικό του γραφείο όταν ο Π Α Σ αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα. 
Μια χρονιά μη έχοντας την δυνατότητα να τερματίσει πρώτος χάρισε το πρωτάθλημα στον Πέλοπα αφού οι διαιτητές Κωνσταντόπουλος και Μπετσόγλου κατακρεούργησαν την Κόρινθο 06. 
Την άλλη χρονιά ο Π¨Α Σ κατέκτησε το πρωτάθλημα από την Κόρινθο 06 που τερμάτισε αήττητη και δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αυτό το ακατόρθωτο μόνο ο Λουδοβίκος 14 μπορεί να το πετύχει. 
Και ερχόμαστε στην πορεία του Π Α Σ στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας που γελάνε και τα τσιμέντα των γηπέδων που αγωνίστηκε.
Μαθαίνω ότι υπάρχει επιφανής Κορίνθιος που θέλει να διοικήσει τον Π Α Σ και ο κ. Γ@Μ@Ω ζητά να πληρωθεί τα χρήματα που έχει ξοδέψει 
Γι αυτό και εμείς ζητάμε από τον κ. Γ@Μ@Ω να δημοσιεύσει την φορολογική του ενημερότητα για να δούμε αν δικαιολογεί ότι ξόδεψε το ποσόν που ζητά να πάρει ο αποτυχημένος διοικητικός παράγοντας.και προπονητής. Όταν έχουμε επίσημη καταγγελία του ποδοσφαιριστή Βαζέχα ότι ήταν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές. Και για  να φύγουν από την ομάδα πλήρωναν. 

Ο Νικηφόρος ρωτά 

Υπάρχουν οικονομικοί απολογισμοί του Π Α Σ ; 
Και αν δεν υπάρχουν ουδεμία ευθύνη έχει ο κ. Γ@Μ@Ω αφού επίσημα κατέχει την θέση του προπονητή 

Οι χορηγοί  Γνωρίζουμε ότι ο Π Α Σ ως ιστορικό σωματείο έχει πολλούς χορηγούς. Πρέπει μέσα στους οικονομικούς απολογισμούς να αναγράφονται τα ονόματα των χορηγών και τα ποσά που κατέθεσαν
Πρώτα πρέπει να εξεταστεί αν υπάρχουν και αν ναι τότε να δημοσιευτούν τα ονόματα των χορηγών και τα πόσα  Και τώρα που υπάρχει και σοβαρός οικονομικός παράγοντας να διοικήσει τον Π Α Σ Κόρινθο είναι υποχρεωμένη η ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας να γνωρίσει στους φιλάθλους ότι υπάρχουν οικονομικοί απολογισμοί και στους οποίους αναγράφονται και οι χορηγοί. Γιατί τα σωματεία είναι υποχρεωμένα κάθε χρόνο να τους υποβάλουν 

Κύριε Γ@Μ@Ω φρόντισες ενώ δεν έχεις καμία ευθύνη σήμερα   να ζητάς δικαιολογημένα αυτά που ξόδεψες αρκεί να υπάρχουν δικαιολογητικά. 
Αν δεν υπάρχουν όλα αυτά θα φροντίσω να τα βρω Και νομίζω  ότι γνωρίζω πως πρέπει να ενεργήσω.  Αλήθεια κ. Μουρούτσο εσείς πόσα ακουμπήσατε στο ταμείο ως χορηγός και γνωρίζετε ότι ο κ. Γ@Μ@Ω σας στέρησε την Δημαρχία;