Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Με Γκαγκάτση «πέταξε» για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ

)

142
Με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση «πέταξε» η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στην ομάδα θα ενσωματωθούν και τρεις διεθνείς (Πασχαλάκης, Πέλκας και Λημνιός) που ως τώρα είχαν άδεια, ενώ εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι και Ουάρντα.
Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικέφαλου του Βορρά παραμένει στη Θεσσαλονίκη για την αποκατάσταση του χιαστού του, ενώ ο διεθνής Ισλανδός στόπερ θα ενσωματωθεί στην αποστολή την Τετάρτη (3/7), αφού εξασφάλισε σχετική άδεια για προσωπικούς λόγους.
Ο Σφιντέρσκι έχει άδεια έως τις 15/7, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κ21 της Πολωνίας μέχρι πρόσφατα, ενώ ο Ουάρντα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου στο Copa Africa που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν για την Ολλανδία, είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης και Άκπομ.