Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Στις 2 Ιουλίου οι αδιάβλητες εκλογές της ένωσης. Θα πέσει πολύ γέλιο

Η φωτογραφία που έκανε τον αρχηγό του οράματος να γίνει ...ουραγός Περιμένω ευχαριστήριο από τους σκηνοθέτες του VIDEO  





 



Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.

Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος


Ατρόμητος Χιλιομοδίου ή αλτσχάιμερ 


Μια από τις συγκεντρώσεις του Ατρόμητου που έβγαλε πρόεδρο της ομάδας ( εδώ είναι ο κ. Φλόκας)  και μετά το έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Και έρχονται και ευχαριστούν προσωπικά τον Μιχάλη Τσιχριτζή που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα αφού ο Τσιχριτζής άφησε την ομάδα να την διαλύσει ο Δημήτρης Μπίσιος που αν και ήταν ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης τον επέτρεψε να ασχοληθεί με τα Διοικητικά του Ατρόμητου. Με αποτέλεσμα να τον διαλύσει και θρασύτητα να τον εγκαταλείψει. Αντί καταγγελίες ευχαριστήρια και αυτό τα λέει όλα. 


Α Ε Ζευγολατιού.( ξεχάσαμε την πολιτική για μια ψήφο )

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου Θανάσης Μανάβης που χωρίς να τον γνωρίζω του δημοσίευα όλες τις ανακοινώσεις του. Και το έκανα γιατί μου άρεσαν τα γραπτά του τα οποία είχαν κάτι να πουν. Φαίνεται όμως ότι αυτός δεν διάβαζε τα δικά μου γραπτά. Γιατί  είμαι βέβαιος ότι δεν θα έβαζε την αδελφή του υποψήφια του Μιχάλη Τσιχριτζή.


Π Α Σ Κόρινθος ( άξιος διάδοχος του εικονικού )                                                                               


     Ο πρόεδρος και προπονητής της ιστορική ομάδας κ. Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε.) από την στιγμή που στην κυριολεξία τον ρεζίλεψε ο Αρκάδιος Βαζέχα έπρεπε η  Ένωσης  να τον είχε αποβάλλει από το ποδόσφαιρο τον κακοπληρωτή του έκανε όλα τα χατίρια. Με αποτέλεσμα να βρίζει τους πάντες και να μη τον καλεί ο Δούρειος Ίππος Φάνης Σιτές   σε απολογία. Και  να τιμωρείται με 500 ευρώ ο προπονητής  Νίκος Πίλιουρας γιατί άσκησε κριτική για την διαιτησία ενός διαιτητή Και ο κ. Γ@Μ@Ω να χαρακτηρίσει διαιτητής αδελφή και   που έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του και ο Δούρειος Ίππος  και υποψήφιος  του Λουδοβίκου 14  Φάνης Σιτές  που οι τελευταίες μας λένε ότι εκεί που δεν άκουγε τώρα δεν βλέπει.Με α ποτέλσμα Και έτσι δεν τον κάλεσαν ούτε σε απολογία.τον ανεπάγγελτο κ. Γ@Μ@Ω Και ο τελευταίος βραβευθής   πρόεδρος των προπονητών Γεράσιμος Μαργέτης  λόγω του πονόματου  δεν μπορεί να τα δει αυτά  

Πέλοπας Κιάτου.( βαθιές είναι οι ριζες )
          
Μπορεί να έγινε γραμματέας της Ένωσης αλλά ποτέ
δεν ξέχασε από που ξεκίνησε για να γίνει γενικός γραμματέας της ένωσης Και αυτός από σκέτη υπερηφάνεια κλέβει προσωπικά ένα πρωτάθλημα και  το χαρίζει  στον Πέλοπα σαν να ήταν περιουσιακό του στοιχείο. 
  
 Το πρώτο πρωτάθλημα το έκλεψε από το Π Α Σ Κλένια αφού πρώτα 
έστειλε τον μεν προπονητή της Κλένιας με σπασμένο χέρι και τον γυμναστή με σπασμένο κεφάλι στο Ιατρικό κέντρο. Και κατεβασμένο όλο το παρμπρίζ του πούλμαν 
Και το δεύτερο πρωτάθλημα  το πήρε γιατί  δεν μπόρεσε να το πάρει ο Π Α Σ Κόρινθος.