Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Αρμόδιοι επιτέλους συγκινηθείτε από το κλάμα των μανάδων και βελτιώσετε την τροχοφόρο κίνηση στο Λουτράκι.

 

Κάποια μάνα θα οδύρεται πάλι  για το χαμό του παιδιού της. 




Διαβάζω 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το ΙΧ που είχε κατεύθυνση προς Λουτράκι επιχείρησε να κάνει αναστροφή και να 



κατευθυνθεί ξανά προς Ισθμό και συγκρούστηκε με τη μηχανή που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν και οι δύο αναβάτες της μηχανής να εκσφενδονιστούν αρκετά μέτρα.

 

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο 19χρονος οδηγός της μηχανής, ενώ το δεύτερο άτομο που επέβαινε στη μηχανή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου με θλάση στον πνεύμονα.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 


Όλοι γνωρίζουν ότι στο Λουτράκι τροχαία δεν υπάρχει γι αυτό ο δρόμος που ενώνει τον Ισθμό με το Λουτράκι έχει μετατραπεί σε πίστα που τα παντός είδους τροχοφόρα κινούνται  με πολύ μεγάλες ταχύτητες με τα τραγικά αποτελέσματα.  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν στο δρόμο αυτό οι ταμπέλες που ορίζουν το ανώτατο όριο ταχύτητας. Αφού όποιος πάει να τις τηρήσει η μούντζα πάει σύννεφο από τους ραλίστες Είναι απαράδεκτο να βλέπεις φορτηγά που μερικές φορές είναι του δήμου να τρέχουν πάνω από 120 χιλιόμετρα και να το θεωρούν και φυσιολογικό. Έχω βαρεθεί να γράφω και να μαζεύουμε νεκρούς. Νομίζω ότι αν γίνει μια μικρή δύναμης τροχαίας στο Λουτράκι και που θα είναι αδέκαστη μπορεί να περιορίσουμε τις ανθρωποθυσίες  Και εδώ θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί  να διακόψουν τις τηλεοπτικές των εμφανίσεις και τις ώρες αυτές να τις διαθέσουν για την τροχαία. Και επί τη ευκαιρία επανέρχομαι για τον δρόμο της παραλίας που αν δεν γίνει μονόδρομος θα κλάψουν πολλές μανάδες. Αυτό που δεν συγκινεί κανέναν είναι το τραγικό.