Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου τι θα πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της Ένωσης που όλα τα έχει διαλύσει.

 


Ο Ταξιθέτης              ο Αρχηγός του οράματος 




Η προεδράρα
Ο καρυδάτος



Για να καταλάβετε τι συμβαίνει με τις εκλογές   της Ε Π Σ Κορινθίας που θα γίνουν  στις 2 Ιουλίου 2021 

Οι πρωταγωνιστές;

 

Ο ταξιθέτης υποσχέθηκε Ο αρχηγός του οράματος για την αλλαγή έφαγε το παραμύθι Η προεδράρα έχει μεσάνυχτα. Και ο καρυδάτος συνεχίζει να θεωρεί το ποδόσφαιρο ως εχθρικό  άθλημα που όμως αποδίδει. 

Μελετήσετε με προσοχή αυτά που γράφω για να καταλάβετε γιατί εδώ στην Κορινθία δεν γνωρίζουμε ποιος ποιον δουλεύει. 


Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

«Η ομάδα μας δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στη Γ’ Εθνικη. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως όλοι γνωρίζουμε, την περίοδο της καραντίνας δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τους παίκτες βαρόμετρο και επίσης επήλθε διοικητική αστάθεια.

Παρόλα αυτά κάναμε τιτάνια προσπάθεια το Μάρτη ώστε η ομάδα να δώσει το παρών στην λανθασμένη απόφαση της Πολιτείας για επανεκκίνηση. Λάθη και παραλείψεις έγιναν απ όλους. Δεν είναι ώρα κριτικής. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ είναι μεγάλη ομάδα και από την Κυριακή θα έχει ισχυρό συμβούλιο, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή στην Α’ Κορινθίας μέσα από μια μερική ανανέωση.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Μα η διοικούσα επιτροπή ήταν απούσα σ αυτά που γινόντουσαν τότε και προσγειώθηκε μετά τον Μάρτιο αφού η αστάθεια ήρθε αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια δεν ήθελε ο σημερινός ταξιθέτης του Γιώργου Τριαντάφυλλο  του αρχηγού του οράματος της αλλαγής στους δρόμους του Πειραιά μήπως και πέσουμε επάνω στη προεδράρα ( Μαρινάκη ) να συν διοικεί τον Ατρόμητο. 

 Γιατί όταν παραιτήθηκε ο νόμιμος πρόεδρος ο επί  τιμή Δημήτρης Μπίτσιος μας παρουσίασε διάφορες προσωπικότητες (;;; ) που αγωνιζόντουσαν ποιος θα γίνει πρόεδρος του Ατρόμητου και μόλις έσβηναν τα φώτα  της  δημοσιότητας οι υποψήφιοι χανόντουσαν Γιατί η δειλή διοικούσα επιτροπή δεν γράφει ότι ο υβριστής Μπίτσιος χαρακτήρισε τον πρόεδρο Αθανασόπουλο επαίτη. Μέχρι και γενική συνέλευση  σκηνοθέτησαν αυτοί που σήμερα έχουν βαφτιστεί διοικούσα επιτροπή  και έτρεχαν να καλύψουν όλα αυτά που θα  γελοιοποιούσαν τους σκηνοθέτες που  είχαν να μας παρουσιάσουν ένα έργο χωρίς να έχουν βρει τα πρόσωπα που θα  ενσαρκώνουν τους ρόλους 

 Γράφετε ότι λάθη έγιναν απ όλους Μα στην ποδοσφαιρική περίοδο που αναφέρεστε στον Ατρόμητο μόνο ο Δημήτρης Μπίτσιος υπήρχε έχοντας ως υπασπιστή ( σε ρόλο Φιλιππινέζας ) τον Τάσο το Δράκο. Άλλος δεν υπήρχε. Και τον μοναδικό δεν τολμά κάποιος να γράψει το όνομα του όπως το κάνω εγώ. Ναι ο Δημήτρης Μπίτσιος υπήρξε η μοναδική αιτία που η ομάδα υποβιβάστηκε. και σχεδόν διαλύθηκε αλλά φοβάστε  και δεν γράφετε λέξη για του πρωταγωνιστή της διάλυσης που μόλις είδε ότι τίποτα δεν μπορεί να κάνει εξαφανίστηκε. Ενώ ο επαίτης έμεινε και  βοήθησε. 

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής:

 

Ευχαριστούμε όσους ενεπλάκησαν διοικητικά εντός και εκτός Χιλιομοδίου, όπως επίσης και τους κυρίους Αθανάσοπουλο και Παπασταμάτη για την καθοριστική τους βοήθεια στην επανέναρξη. Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές Σταύρο Τζαναβάρα και Τάσο Περρα, όπως και τους συνεργάτες τους, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Ένα μπράβο και στους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν σε αντίξοες συνθήκες.

Ευχαριστούμε πολύ τους θεσμικούς φορείς, Περιφέρεια Πελοποννήσου – Δήμο Κορινθίων – ΚΕ.Π.Α.Π.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή του πρωταθλήματος και είναι οι εξής:

ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α. Ε
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΒΕΕ – ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ
ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
PIETRIS CATERING
ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ – ΧΡΩΜΑΤΑ
ΕΛ. ΒΑΚ

Τέλος εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους υπέροχους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα με το υστέρημά τους αλλά και τη δυναμική τους παρουσία».

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.

Εκτός από τον επαίτη πρόεδρο Αθανασόπουλο που μόλις ο Ατρόμητος κατέκτησε το πρωτάθλημα  παραιτήθηκε δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλος   προοδευτικός παράγοντας παρά μόνο ένας Που αυτά κατά καιρούς είχε πει ότι η τρίτης κατηγορία είναι η αρχή.για την ομάδα μας. Και αυτός έχει όνομα Δημήτρης Μπίτσιος  Εδώ παρατηρώ μεγάλες εταιρείες που είναι χορηγοί του Ατρόμητου. Και  πρέπει η διοίκησης που θα προέλθει από τις εκλογές  να ανακοινώσει πόσα χρήματα έχουν δώσει οι χορηγοί και που αυτά κατέληξαν. Γιατί ο πρώτος διδάξας στην συσκότιση των οικονομικών είναι ο Τσιχριτζής και όπως βλέπω έχει βρει πολλούς και καλούς μαθητές  Και έρχεστε να ευχαριστήσετε τους υπέροχους φιλάθλους που σας στηρίζουν από το υστέρημα των και πουθενα υπάρχοντος του Μπίτσιου ποτέ δεν τους καλέσατε να πουν την γνώμη των