Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Νίκος Μαργέτης : υποψήφιος του Τσιχριτζή: που δικαιολογείστε να τους μαυρίσετε

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο 

καιρό, λίγους όλο τον καιρό, 

αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

 






 

Διαβάζω 

Ν. Μαργέτης: ¨Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει – Συνεχίζουμε με Τσιχριτζή¨







Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει ο Νίκος Μαργέτης,
 

Ένας από τους πιο άμεσους και έμπιστους συνεργάτες
του Προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας
και σ΄ αυτή την εκλογική διαδικασία
θα βρίσκεται στο πλευρό του Μιχάλη Τσιχριτζή.

προερχόμενος από το ποδόσφαιρο ¨ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει¨
και έτσι θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Νίκης
¨ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ¨
με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή.
Στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία ο Νίκος Μαργέτης
είχε πάρει τους περισσότερους ψήφους
και είχε εκλεγεί στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφίων του.  

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δεν μας τα λέει όλα ο βιογράφος του Νίκου Μαργέτη  και γι αυτό θα αναλάβω να συμπληρώσω αυτά που σκόπιμα παράλειψε γιατί δεν  έχει σχέση με την πίστη που είναι λέξης τελείως άγνωστη για την οικογένεια Μαργέτη. 

Και τολμώ να αντικαταστήσω την λέξη πίστη με το αδίστακτοι καιροσκόποι

Και όλα αυτά τα έχω γράψει πολλές φορές και έχω χαρακτηρίσει τον Νίκο Μαργέτη άθλιο συκοφάντη όταν για να βοηθήσει τον σημερινό αρχηγό του με χαρακτήρισε ψεύτη. Ο έτερος Καππαδόκης Γιώργος Μαργέτης μου είπε κατάμουτρα ότι ο Θεός με τιμώρησε ( αναφερόταν στην αυτοκτονία του μονάκριβου παιδιού μου. )   


Γιάννης Γεροβασίλης τα τινάζει όλα στον αέρα. 

Ο συνταξιούχος Λιμενικός που υπήρξε υπηρέτης δυο αφεντάδων αυτό το αμύριστο  λουλούδι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που ως πρόεδρος  του Σπαθοβουνίου πέτυχε να τιμωρηθεί η ομάδα του  με ένα χρόνο να απέχει από εκδηλώσεις Όταν ήταν πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής  επί Νίκα παραιτήθηκε γιατί το  Δ Σ της ένωσης μείωσε την ποινή του ποδοσφαιριστή Νίκου Μαργέτη.

Το σκηνικό έχει αλλάξει και τώρα πρόεδρος της Ένωσης είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής  και δικαστής ο αντιστασιακός συνταξιούχος Λιμενικός κυρ Γιάννης διέπραξε κακούργημα Μετά την λήξη του αγώνα  και ενώ ο διαιτητής τα έχει κλείσει όλα και περιμένει να ντυθεί  η βοηθός του για να την πάρει με το αυτοκίνητο του . Και φτάνει ο Νίκος Μαργέτης  παίκτης και αρχηγός του Σαρωνικού Και λέει στον φίλο του και όχι διαιτητή  Μιχάλη Καρσιώτη τα παράπονα του για την βοηθό του αλλά εκνευρισμένος. Ο Διαιτητής κάνει έκθεση που δεν έχει καμία σχέση με το φύλλο του αγώνα.   Ο κανονισμός ρητώς αναφέρει ότι η πειθαρχική επιτροπή  δικάζει αυτά που γράφονται στο φύλλο ,του αγώνα Για συμπληρωματικές εκθέσεις η πειθαρχική καλεί σε απολογία. Την Δευτέρα ο αδέκαστος κυρ Γιάννης κάλεσε σε απολογία τον Νίκο Μαργέτη  και την Τετάρτη η πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον Νίκο Μαργέτη να μη αγωνιστεί στο Σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ Σπαθοβουνίου      και Σαρωνικού ποιος θα μείνει την πρώτη κατηγορία. Αν γράφω κάτι που δεν υπηρετεί την αλήθεια μπορεί κάποιος να με διαψεύσει. 

Στις εκλογές του 2013 η οικογένεια  Μαργέτη είχε αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα και δεν με κάλεσε σε καμία εκδήλωση. Και καλά έκανε αφού όλοι είχαν δώσει την νίκη στον Τσιχριτζή.  Με αποτέλεσμα ο Σπύρος Νίκας  να παρακολουθήσει τις επαναληπτικές εκλογές από τον Άγιο Νικόλα  μαζί μου. Και που ο Νίκος ο Μαργέτης έχει το προνόμιο ότι τον πούλησε τον Μέντορα εν ζωή.                                                                                                                                                                                                                                                            

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Έπαιξε ποδόσφαιρο στις ομάδες:
Παγκορινθιακό
Δάφνη Εξαμιλίων
Λουτράκι ΄93
Ολυμπιακό Λουτρακίου
Ολυμπιακό Άσσου
Παμβοχαϊκό
Σαρωνικό Γαλατακίου.

Που σημαίνει  είναι ένας γνήσιος γυρολόγος όπως οι άλλοι που προσπαθούν με το ποδόσφαιρο να βελτιώσουν τα οικονομικά των 

Η οικογένεια Μαργέτης είναι πάντα με τον δυνατό και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Με αποτέλεσμα να είναι ο μοναδικός που αναφέρθηκε σε κάποιο Συνοδινό που ήταν Γραμματέας αθλητισμού  επί ΣΥΡΙΖΑ και κανένας δεν τον ήξερε.κι αυτός μας τον έβγαλε σπουδαίο. Σήμερα είναι με τον άχαστο  Τσιχριτζή που είμαι βέβαιος ότι το βράδυ της 2 Ιουλίου του 2021 αν νικητής είναι ο Γιώργος Τριαντάφυλλος όλη η οικογένεια Μαργέτη  θα τον ζητώ κραυγάζει.