Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Θανάση Μανάβη αστοχήσατε βάζοντας την αδελφή σας υποψηφία του Τσιχριτζή

Εύχομαι τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Μανάβη να μη μετανιώσει  γι αυτή την υποψηφιότητα της αδελφής του . Ενώ ο Νικηφόρος δημοσιεύει τα άρθρα σας   αποδεικνύεται ότι  με τις ενέργειες σας  εσείς δεν με διαβάζετε.  




μμστο Ψηφοδέλτιο

¨ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ¨




με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζήστις Εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας στις 2 Ιουλίου ανακοίνωσε η κ. Ελένη Μανάβη.

Η κ. Μανάβη είναι μια δραστήρια κυρία που πλούσια δράση
και στον Αθλητισμό της περιοχής της Βόχας αλλά και στα κοινά
με την συμμετοχή της ως Οικονομικός Επόπτης,
μέλος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Είναι σύζυγος του Προέδρου της Κοινότας Ζευγολατιού κ. Γιάννη Παπαδημητρίουκαι αδερφή του Υποψηφίου Δημάρχου Βέλου Βόχας Αθανασίου Μανάβη.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Βόμβα σημαίνει 

συσκευή γεμάτη εκρηκτικά, χρησιμοποιούμενη για την καταστροφή πραγμάτων

Θα μπορούσα να συγχαρώ τον συντάκτη του κειμένου που έβαλε την λέξη βόμβα αν υπήρχε τίποτα να καταστρέψει Μα νομίζω  τα πράγματα τα γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Παπαδημητρίου ο άνδρας της υποψηφίας και γαμπρός σας που έπρεπε να σας ενημερώσει. ότι δεν υπάρχει ένωσης παρά μόνο Τσιχριτζής που αποφασίζει  Και για όλα με την κάλυψη της πολιτείας και αυτό είναι σκληρό. Και αυτά θα το διαβάζατε και μάλιστα γραμμένα από εμένα πολλές φορές. Και εκεί θα μαθαίνατε πως έγινε πρόεδρος με απάτη ο κυρ Μιχάλης και πως χάρισε  ένα πρωτάθλημα στην Θήβα και μια προνομιούχο δεύτερη θέση στην Ηλιούπολη.Και μετά ήρθε η πραγματική βόμβα από το ΣΔΟΕ  με το εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ.Και μετά απ όλα αυτά να επιζήσει και να γίνει πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  Και από το πόστο αυτό να ληστεύει τους τίτλους του πρωταθλήματος από την Κόρινθο 06 χωρίς να αισθάνεται καμία τύψη. Η πειθαρχική επιτροπή να είναι κατευθυνόμενη και ορισμένοι διαιτητές είναι τόσο προκλητικοί  που αν και είσαι ουδέτερος εκνευρίζεσαι 

Κύριε Θανάση Μανάβη 

Είσαστε υποχρεωμένος ως πολιτικό πρόσωπο να τα γνωρίζετε όλα αυτά. Γιατί ο ανώνυμος φίλαθλος περιμένει από το στόμα σας να ακούσει αλήθειες. Βάζοντας την αδελφή σας υποψηφία συμφωνείτε μ αυτά που έχει κάνει ο Τσιχρτε τζ και διαφωνείτε με τον Νικηφόρο. Σας ευχαριστώ.