Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Φάνης Σιτές ένας δούρειος ίππος του Μιχάλη Τσιχριτζή ζητά την ψήφο σας χωρίς να κοκκινίζει.

Μέσα στον Δούρειο Ίππο μαζί με τον εχθρό

Είναι κρυμμένοι τώρα και οι νέοι θεοί

Οι ελπίδες μας είναι λίγες

Η Τροία θα πέσει 



Το να κατακτήσεις τον κόσμο καβάλα στ’ άλογο είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να ξεπεζέψεις και να κυβερνήσεις.

Τζένγκις Χαν, 1162-1227, Μογγόλος κατακτητής


Κάποτε ομολογώ είχα πιστέψει ότι ο Φάνης Σιτές κάπου θα είχε συναντήσει τον αδελφό του αείμνηστο φίλο μου Γιάννη Σιτέ που ήταν αδελφός του. Μα όσο και αν πλατιά σεις αυτά τα δυο ονόματα  πουθενά δεν μπορείς να βρεις κάτι που να ταιριάζει. 

Στις εκλογές του 2017 ο Μιχάλης Τσιχριτζής σάρωσε νικώντας τους Φάνη Σιτέ --Στάθη Γκουρβέλου. με 39 σωματεία υπέρ του και 19 σε βάρος του. Και είχα υποθέσει ότι τα 22.000 ευρώ που μοιράστηκαν προεκλογικά. ήταν η αιτία της πανωλεθρίας  Που να φανταστώ ότι πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε ο Φάνης Σιτές. Που η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη που δέχτηκε να γίνει μέλος της πειθαρχικής επιτροπής φανερώνοντας τον ρόλο του Δούρειου ίππου που έπαιξε. 

Αυτό σημαίνει ότι η προδοσία ήταν μια θέση στην πειθαρχική επιτροπή που συνάμα τον εξέθεσε διπλά. Και ως προδότη ( αφού πούλησε τον γιατρό Γκουρβέλο ) και ως κατευθυνόμενος αφού τιμώρησαν τον προπονητή Νίκου Πίλιουρα με 500 ευρώ ή σε δραχμές 170.000 γιατί άσκησε κριτική σε διαιτητή Και δεν κάλεσαν ούτε καν σε απολογία τον κ Γ@Μ@Ω ( έτσι μου συστήθηκε ) πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος. 

Και διαβάζω το Βιογραφικό του 


 

Υπήρξε ποδοσφαιριστής σε τέσσερις ομάδες ου οι δυο ήταν οικογενειακές και σ άλλες τέσσερις που έκανε τον προπονητή. Τώρα τι διοικητικός παράγοντας υπήρξε και στον Α Ο Λ και Ολυμπιακό Λουτρακίου αφού οι δυο αυτές ομάδες δεν συναντιόνται. Και φέρει με υπερηφάνεια ότι είναι δικαστής που εκτελεί εντολές. 

Σας παρουσιάζω άλλο έναν εκλεκτό υποψήφιο του Μιχάλη Τσιχριτζή. και εδώ είμαι να δεχτώ τις απαντήσεις σας και τις αντιρρήσεις σας Εκτός και αν με περιφρονείτε και συνεχίζετε να το παίζετε μουγκοί. Είναι και αυτός ένας τρόπος απάντησης που όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Όπως οι παράγοντες που ψηφίζουν Τσιχριτζή χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουην.