Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Υπουργέ Αθλητισμού γιατί καλύπτετε τον πρόεδρο της Ένωσης Τσιχριτζή που έχει καταργήσει την δημοκρατία

 Η φυγή δεν είναι νίκη, τ’ όνειρο είναι τεμπελιά, και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο

Αυτά υποστηρίζει ο Νίκος Καζαντζάκης ο δάσκαλός μου -- ο οδηγητής μου 

 Κύριε Υπουργέ Αθλητισμού 


Για πολλοστή φορά  έχω γράψει ότι πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας έχει καταργήσει την Δημοκρατία και κανένας δεν μας έχει φωνάξει να εξηγήσουμε το κατηγορώ μας Και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την προστασία που παρέχεται σε πρόσωπα που έμπρακτα  έχουν αποδείξει ότι πολεμούν το ποδόσφαιρο 

Σας παρουσίασα σε τέσσερις συνέχειες το πορτραίτο  του Μιχάλη Τσιχριτζή και δηλώνω ότι θα μπορούσα να είχα γράψει  πολλαπλάσια αλλά νομίζω ότι θα γινόμουν κουραστικός. Αυτό το θεώρησα αναγκαίο  να το κάνω για να γνωρίσω στους παράγοντες αυτούς που θα ψηφίσουν για πρόεδρο τον Μιχάλη Τσιχριτζή που η πολιτεία μόνο με το εικονικό τιμολόγιο υποχρεούτο να τον θέση εκτός  ποδοσφαίρου. πόσο μεγάλο λάθος κάνουν. 
Και αυτός ενώ υπάρχουν σε βάρους  του τόσα πολλά βάζει απτόητος και πάλι υποψηφιότητα Ο άνθρωπος που χαρίζει πρωτάθλημα και προνομιούχο δεύτερη θέση χωρίς να υπολογίζει κανέναν. 

 

Ο άνθρωπος που με τον πρώην Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό και εκτελεστικό όργανο τον Παναγιώτη Λαμπρινό με ένα σκηνοθετημένο σε βάρος μου κατηγορητήριο ( μηνυτής  μου υπαρχφύλακας ευρισκόμενος παράνομα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου  που γινόντουσαν οι εργασίες οι εκλογικές  της Ε Π Σ Κορινθίας έσωσε την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπή που ήταν πρωτοδίκης) με δίκασε σε οκτώ μήνες φυλακή. 

 Και την δήλωση την έκανε ο Παναγιώτης Λαμπρινός  με υπόδειξη του τότε Δημάρχου Πνευματικού που μαζί με τον Βιομήχανο Γιώργο Μουρούτσο ήταν φανερά στις εκλογές της ένωσης υπέρ του Τσιχριτζή Και ενώ σήμερα όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη του Πνευματικού ο Νικηφόρος επιμένει να χαρακτηρίζει τον πρώην δήμαρχο πρωταθλητή στην κατασκευή γηπέδων. Αυτός είναι ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος Νικηφόρος μόνο για την αλήθεια γράφει και μέσα στα γραπτά δεν θα βρει κανένας σκοπιμότητα.