Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Μιχάλη Τσιχριτζή γιατί καλύπτεις τον Δημήτρη Μπίσιος και δεν τον τιμωρείς ;

Ο  επί τιμή  πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου  Δημήτρης Μπίτσιος τον υποβίβασε 




Το τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Κορινθίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019- 2020 τελείωσε από τον πρώτο γύρο. 


Αφού η ομάδα του Ατρόμητου του  Χιλιομοδίου  έχοντας μια διοίκηση με πρόεδρο έναν  αξιόλογο άνθρωπο που ούτε κάτοικος του Χωριού δεν ήταν. Απλά οι δουλειές του είναι εκεί Βλέποντας ο Παγκορινθιακόσ υβριστής Δημήτρης Μπίτσιος ότι ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό δημιούργησε στο Διοικητικό Συμβούλιο την ανύπαρκτη θέση του επί τιμή προέδρου. και την οποία και καταλαμβάνει  Αμέσως ο νόμιμος και θριαμβευτής πρόεδρος αντέδρασε και παραιτήθηκε. Από τότε δημιουργεί ο Μπίτσιος αναρίθμητα φαγοπότια για την δημιουργία του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ατρόμητου και του νέου προέδρου μα κανένας δεν δέχτηκε Αν και υπήρχαν οι κεκράτες που έγραφαν για την Νέα δύναμη του Ατρόμητου που ήταν ο επί τιμή. Βλέποντας ότι τίποτα δεν μπορούσε να κάνει την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια αφήνοντας  την ομάδα στο έλεος της. Και αν δεν ήταν ο παλαιός πρόεδρος και μερικοί συνεργάτες του ( τους οποίους ο επί τιμή τους χαρακτήρισε διακοναραίους ) ο Ατρόμητος δεν θα έδινε τους υπόλοιπους αγώνες  και θα είχε διαλυθεί. 

Και είναι απαράδεκτο  οι νεκροθάφτες του ποδοσφαίρου του νομού μας να κάνουν ότι θέλουν χωρίς  όχι να τους καλεί σε απολογία ο αρμόδιος αλλά και να κατέχουν και θέσεις στο Διοικητικό συμβούλιο της ένωσης. Αυτές οι ανωμαλίες μόνο στην Κορινθία γίνονται Που ο πρόεδρος της ένωσης έχει καταργήσει τα πάντα. και μέσα  σ αυτά και έχει καταργήσει είναι  η Δημοκρατία. Κανένας δεν τολμά να γράψει ότι μοναδικός υπεύθυνος για τον υποβιβασμό του Ατρόμητου είναι ο Δημήτρης Μπίσιος και κανένας άλλος.