Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Θανάσης Περαχωρίτης Ένας άνθρωπος του κατεστημένου που δηλώνει παρών όπου τον χρειαστεί το ποδοσφαιρικό Κορινθιακό κατεστημένο.

 Θανάσης Περαχωρίτης πήρε γαλονάκι : Από προπονητής έγινε τεχνικός Διευθυντής στον Τενεάτη Αθκίων 



Τον Θανάση Περαχωρίτη δεν τον είχα δει ποτέ παρά είχα μάθει ότι όταν ήταν μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων 


Κορινθίας με πρόεδρο τον εικονικό Μιχάλη Τσιχριτζή ήταν και προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας Αυτό ρητώς  απαγορεύεται από το καταστατικό της Ένωσης. Όλα  αυτά τα έγραψα και τεχνηέντως το παραίτησαν από προπονητή με τον δικό τους αλάνθαστο τρόπο  Και ούτε γάτα ούτε η παραμικρή ζημιά. 

Επί εποχής του Παντελή Μπιτούμη ( που τον βρήκε ο εικονικός Μιχάλης Τσιχριτζής για να του δώσει όλως παράνομα τον Π Α Σ Κόρινθο αφού και αυτός  παράνομα τον διοικούσε  εξαπατώντας το καλοκαίρι του 2004 την Γενική  Συνέλευση της ομάδας Που παρουσίασε έναν επενδυτή που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα  να ανάψει κερί στον Απόστολο Παύλο. )
Και αυτά τα γνώριζε ο κυρ Μιχάλης αλλά δεν είχε οικονομικό παράγοντα να πολεμήσει τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη Που μετά το Φιάσκο του δικού του πέτσινου επενδυτή με τα ευρώ του Γρανιτσιώτη διοίκησε Γιατί του υποσχέθηκε ότι θα είναι ο διάδοχός του. Υπόσχεση ου ποτέ δεν τήρησε. Γιατί ακολουθούσε την αρχή Πότε κανένας δεν έχασε υποσχόμενος. 

Το φεγγάρι που διοικούσε ο Παντελής Μπιτούνης με την υπογραφή Παναγιώτη Τσουμάνη Τεχνικός διευθυντής του Π Α Σ Κόρινθος είναι  ο αείμνηστος Γιάννης Στέφας  με γενικό αρχηγό τον σημερινό αρχιδιαιτητή Δημήτρη Γκρούτση Που σύμφωνα με τον κανονισμό περί Διαιτησίας είχε τεθεί εκτός διαιτησίας αυτόματα  με την ενασχόληση του με τα διοικητικά ΄ποδοσφαιρικής  ομάδας . Γι αυτό τον  χαρακτηρίζω παράνομο και  ακολουθεί τακτική Τσιχριτζή Δεν απαντώ 

Βλέποντας όλα αυτά ο Γιάννης  Στέφας με παρακάλεσε με την ανοχή όλων να ασχοληθώ με τα οικονομικά του Π Α Σ Κόρινθος που και ένας άσχετος θα καταλάβαινε ότι ήταν αδύνατον να συνεχίσει αφού αυτούς που πήρε είχαν φτάσει στο ποσό των 650.000 ευρώ ή σε δραχμές 221.000.000 . Μαζί με τους άλλους που υπήρχαν ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ. Και το κατεστημένο  βλέποντας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί βρήκε τον Σωτήρα Μυρονάσιο  να γίνει ο διάδοχος του Μπιτούνη. 

Και πραγματοποιήθηκε γενική Συνέλευση  τον Νοέμβριο του 2009 και ήμουνα ο κύριος ομιλητής Και ενώ άρχισα να εκφωνώ ονόματα και ευρώ των νέων παικτών του Π Α Σ παρουσιάστηκε ένας έξαλλος που ζήτησε να κατέβω από το βήμα για να μη διασύρω τους παίκτες του  Π Α Σ που μετά αυτή την παρωδία συνέλευση κανένας δεν φόρεσε την φανέλα της ιστορικής ομάδας. λόγω των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων Ο έξαλλος ήταν ο Θανάσης Περαχωρίτης ένας πιστός εργάτης του κατεστημένου  Και πρόεδρος της Συνέλευσης  ήταν ο Γιώργος Φαρμάκης που μου ζήτησε να κατέβω από ΄το βήμα αφού αυτός ήταν ο σκηνοθέτης. Βέβαια το κατεστημένο συνέχισε και με καταδίκασε με οκτώ μήνες  φυλάκιση γιατί αποτελώ παραφωνία. 

Αυτός είναι ο Θανάσης Περαχωρίτης που αισθάνθηκε την ανάγκη να υποστηρίξει  την αξιοπρέπεια των παικτών φαντάσματα  που ποτέ δεν είχε δει και ούτε ποτέ είδε.Και μάλιστα και ένας κουτσός που ήταν η αξία του γύρω στις 7. 000 ευρώ υπόγραψε για 67.000 ευρώ. Με απλά Ελληνικά έναν άνθρωπο της εξουσίας έχει ανάγκη ο Τενεάτης και τίποτα άλλο. Ρωτήσετε και τον πρόεδρο των διαιτητών για το τέρμα που ακύρωσε στον αγώνα  Τενεάτης --Α Ο Λουτράκιπου ήταν βοηθό  Αν και δεν είχε αρμοδιότητα λόγω αποστάσεως αφού  ο διαιτητής ήταν  πιο κοντά στη φάση ακύρωσε κανονικό τέρμα του Α Ο Λ και ο αγώνας τέλεσε ισόπαλος .