Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Ρωτώ τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο Τι σχέση μπορεί να έχεις με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο του Βαρόνου Μινχάουζεν που όλους τους δουλεύει.

 

Δημήτρης Μπίτσιος : Ο Παγκορινθιακός υβριστής αφού έφερε εις πέρας την αποστολή του έφυγε από υποψήφιος της ένωσης. .



Στη φωτογραφία από αριστερά  ο διπλός πρόεδρος των διαιτητών και αστυνομικών υπαλλήλων Χρήστος Βλαχοπάνος παρέα με δυο κληρικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες φίλοι του Τσιχριτζή και προ τελευταίος ο Δημήτρης Μπίτσιος που του αμφισβήτησε τον ανδρισμό του  χωρίς καμία διαμαρτυρία. Μια φωτογραφία πολλές λέξεις 



Από την αρχή που άκουσα ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ένωσης ο Γιώργος Τριαντάφυλλος δεν του έδωσα καμία τύχη γιατί τον θεώρησα λαγό. Γι αυτό γνωρίζοντας τα αποτελέσματα έκανα ανοιχτή πρόταση στον μεγάλο μας διαιτητή Γιώργο Δούρο να είναι αυτός υποψήφιος.Αλλά δεν καταδέχτηκε ούτε καν να απαντήσει. Αν δεχόταν δηλώνω ότι θα είχα υποχρεώσει τον Φον Μινχάουζεν να το βάλει στα πόδια. 

Και έρχομαι σε κάποιον κοινό μας φίλο με τον DOKTORA Χρήστο Αναγνωστόπουλο που με χαρακτήρισε Λουδοβίκο του Λουτρακίου και τον ρωτώ να μου πει πως είδε την φωτογραφία του αρχηγού του συνδυασμού του με τον Παγκορινθιακό υβριστή Που με αυτά που είπε στο VIDEO σας γελοιοποιούσε ως συνδυασμό που ο αρχηγός του έψαχνε να βρει την προεδράρα ( Μαρινάκη ). Και κανένας δεν μας είπε αν τον βρήκε. Με αυτά που είπατε εσείς στην παρουσία που κάνατε είχε καμία σχέση με αυτά τα ευτράπελα Επειδή γνωρίζω πως κινείται δόλια ο Βαρόνος Μινχάουζεν περίμενα όλες αυτές τις κινήσεις. Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην Κορινθία παίζουν το ρόλο τις οδοντογλυφίδας στο μεζέ του ούζου για να πάρεις μια ελιά. Γι αυτό περιμένει ο πρόεδρος της Θύελλας Πετρίου να τον κάψει η ένωσης ( ο αγώνας με τον Ισθμιακό ) ή να το γελοιοποιήσει (με την κλοπή των δελτίων μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών ) για να αναφωνήσει Δεν πειράζει γιατί ο Τσιχριτζής με τιμά με την φιλία του.