Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Το πορτραίτο του Μιχάλη Τσιχριτζή. Μέρος τρίτο Πως κλέβουμε την εφορία και αυτή μας καλύπτει

 Αυτός είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής που έχει την θρασύτητα να ζητά να ψηφιστεί και πάλι 


Τα στοιχεία που δημοσιεύω έχουν το όνομα μου γιατί ποτέ δεν έγραψα κάτι χωρίς να αναλάβω την ευθύνη και θα είναι σε συνέχειες. . 



Ενώ το Σ Δ Ο Ε τον έπιασε με το εικονικό τιμολόγιο τον κάλυψε. 






Κανένας άνθρωπος δεν είναι πάνω από το νόμο και κανένας δεν είναι από κάτω του. Ούτε ζητάμε από κανέναν την άδεια όταν του ζητάμε να τον υπακούει.

Θεόδωρος Ρούζβελτ, 1858-1919, Αμερικανός πρόεδρος [1901-1909]


Και ενώ έψαξα παντού όταν για λίρες μέρες ήμουνα στα οικονομικά τυ Π Α Σ Κόρινθος δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Γιατί φρόντισε ο άρχοντας των παρασκηνίων Τσιχριτζής να τα εξαφανίσει. Μου τα έστειλαν πολύ αργότερα και τα δημοσίευσα χωρίς να ιδρώσει όχι το αυτί που είναι δύσκολο αλλά ούτε και η μασχάλη του. 


Και αυτό το πλήρωσα ( που έβγαλα το εικονικό τιμολόγιο ) αν και κανένας δεν ασχολήθηκε με την κλοπή του δημοσίου αλλά μα την δική μου θρασύτητα. Και ο Δήμαρχος Πνευματικός έβαλε τον κατ ευφημισμό αρχηγό του ψηφοδελτίου που ήταν αντίπαλος δήθεν του Τσιχριτζή  και έκανε μια δήλωση με την οποία  όχι κάλυπτε την παράνομη παραμονή στην αίθουσα του μετέπειτα μηνυτή μου. Και από μάρτυρας υπεράσπισης να γίνει κατηγορίας. Και το όνομα του Παναγιώτης Λαμπρινός ο στην συνέχεια αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθιων  και από τους πρώτους που του γύρισαν την πλάτη τυ Πμνευματικού. 

Το σώμα του εγκλήματος 






Το πρώτο έγγραφο το έχει στείλει  η εφορία που σημαίνει ότι ζητά εξηγήσεις για τα ποτά των 9.000 ευρώ Και ο Λουδοβίκος  14 ερμηνεύει όλα αυτά και στέλνει ότι τα 9.000 ευρώ τα μοίραζε για τις ομάδες που έπαιζαν στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου στις δεξιώσεις που έκανε. Ενώ όλοι γνώριζαν ότι ο πρόεδρος φημίζεται για την τσιγκουνιά του όταν πρέπει να πληρώσει από το δικό του πορτοφόλι. Κανονικά το Σ Δ Ο Ε αυτό έπρεπε να το κοινοποιήσει στις αθλητικές αρχές που κάποιος πρόεδρος σωματείου πήγε να βάλει στο παντελόνι του 9.000 ευρώ η σε δραχμές 3.040.000 Αυτό δεν το έκανε γιατί ο Τσιχριτζής πήγε ως μέλος του  Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς όταν υπουργός Ναυτιλίας ο  Αναστάσης Παπαληγούρας Και ο άνθρωπος αυτός μετά τις εκλογές του 2013 που τον έβγαλαν οι πολιτικοί έκανε την παρακάτω δήλωση. .  




Να γιατί διοικούν οι Τσιχριτζήδες γιατί έχουν περίσσια θρασύτητα.