Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Υπουργέ Αυγενάκη αυτοί είναι οι πρόεδροι των ενώσεων Καμαρώστε τους και δεν παίρνω λέξη πίσω

 

Αυτός είναι ο Μιχάλης  Τσιχριτζής ο βαρώνος της Νοταρά 48 που μετά την ομιλία του αυτή  απέκτησε τον ολοκληρωμένο τίτλο  Φον Μινχάουζεν 



Άκουσα δυο φορές αυτές τις αηδίες που είπε ο πιο θρασύς άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι αυτός που δεν έχει αφήσει συν άνθρωπο του να μη τον εκμεταλλευτεί στην πιο χειρότερη μορφή.



Έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος το 2004 με απάτη αφού μας έφερε έναν χορηγό για να αντιμετωπίσει τις 100.000  ευρώ που είχε καταθέσει ο αγνός φίλαθλος  ο Σωτήρης Γρανιτσιώτης όταν θα γινόταν πρόεδρος αφού είχε βάλει υποψηφιότητα θα τις ξόδευε για τα πρώτα έξοδα Ο Φον Μινχάουζεν Μιχάλης  έφαγε τον Γρανιτσιώτη από υποψήφιο ( δεν ήταν μέλος της ομάδας ) και μας παρουσίασε  επιταγή 220.000 ευρώ  του χορηγού του Που γνώριζε ότι δεν έχει κερί να ανάψει στον Απόστολο Παύλο Και η επιταγή      δεν ήταν μόνο ακάλυπτη αλλά και άγνωστης τράπεζας. Αυτά τα ήξερε  ο Μιχάλης ο Φον Μινχάουζεν γι αυτό είχε πλησιάσει τον Γρανιτσιώτη και του ζήτησε τις 100.000 ευρώ με την υπόσχεση του ότι μετά από δυο χρόνια θα είναι ο διάδοχός του. Υπόσχεση που ποτέ δεν τήρησε. Γιατί γνωρίζει την θεωρία ότι κανένας δεν έχασε υποσχόμενος  

Την δεύτερη χρονιά της προεδρίας του 2005--2006 μετά από μια σειρά  ενεργειών αλλά και παραλείψεων χαρίζει στην κυριολεξία ένα πρωτάθλημα με την άμεση συνεργασία του Δημήτρη Λέκκα που ενώ ήταν γραμματέας του Π Α Σ Κόρινθος τον θυσίασε ο κ. Γ@Μ@Ω για να πάει ψηλότερα. 

Ο άνθρωπος που με εντολή του εισαγγελέα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από την νεολαία όταν παρουσία του Βιομηχάνου--Πολιτικού Μουρούτσου  ζήτησε δημόσια  οι φίλαθλοι του Π Α Σ Κόρινθος να γίνει όχλος που θα διοικείται από την ομάδα. Με τα γνωστά αποτελέσματα Ακόμα και ο δήμαρχος να βρίζεται ( Πνευματικός ) και ο παρατηρητής ( Δημόπουλος ) ενώ έπρεπε να τα γράψει αυτά στην έκθεση του τα παρέλειψε. Αιτία να διαγραφεί από τον κατάλογο των παρατηρητών Τον Δημόπουλο τον προήγαγε ο Φον Μιχάλης Μινχάουζεν σε σύμβουλο της ένωσης Είναι ένας τρόπος πληρωμής που τον έκανε  πρόεδρο της Ένωσης το 2013.
Και ερχόμαστε την ποδοσφαιρική περίοδο 2007- 2008 και κάνει ο ίδιος ο Μινχάουζεν όργια προκειμένου να κατακτήσει η Ηλιούπολης την προνομιούχο δεύτερη θέση Ενώ είχε την δυνατότητα ο Π Α Σ Κόρινθος να κατακτήσει το πρωτάθλημα .Στόχος του Φόν Μινχάουζεν ήταν να βγει από την μέση ο Παναιτωλικός. 

Και έρχεται και το εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ που ο Σ Δ Ο  Ε έπιασε τον Βαρόνο  Φον Μινχάουζεν Και αντί η πολιτεία να τον ξετινάξει τον κάλυψε. Και αν δεν ήταν ο Νικηφόρος κ. Μανάβη κανένας δεν θα ήξερε για τον αρχηγό της αδελφής σας. 

Και από το 2004 μέχρι το 2009 ο θρασύτατος Μιχάλης Τσιχριτζής έχει κάνει όργια Και στο τέλος  παραδίδει την ομάδα σε κάποιο Παντελή Μπιτούνη που κάνει μεταγραφές ύψους  650000 ευρώ ή σε δραχμές 221.000.000 Που σημαίνει πλήρης οικονομική διάλυσης Μέσα σε πέντε χρόνια έχουμε πλήρη διάλυση του Π Α Σ Κόρινθος και από οικονομικής αλλά και από ηθικής πλευράς Αυτά πήγα να καταγγείλω στην   γενική συνέλευση τον Νοέμβριο του 2009 και ο άνθρωπος  του Τσιχριτζή  Θανάσης Περαχωρίτης με την συνεργασία του προέδρου της Συνέλευσης Γιώργπ Φαρμάκη με υποχρέωσαν να σταματήσω.  


Και αντί να κυνηγηθεί έγινε πρόεδρος της Ένωσης.

 Αυτός ο από παντού διάτρητος μας έγινε πρόεδρος επειδή γνωρίζει να παραμυθιάζει τον κόσμο. Περιμένω να τον συναντήσω στην αίθουσα του  δικαστηρίου για την μήνυση που μου έχει κάνει για τον ρωτήσω .

Είσαι Λουδοβίκος 14 στην ένωση; Και βέβαια είναι απαντώ εγώ αφού η πειθαρχική επιτροπή δικάζει κατόπιν εντολών του.

Είσαι Λήσταρχος τίτλων ; Και βέβαια είσαι αφού λήστεψες τρία πρωταθλήματα  από την Κόρινθο 06 για να τα μοιράσεις σε δικά σου σωματεία. 

Πήγες να κλέψεις το δημόσιο και σ έπιασε  το Σ Δ Ο Ε με την προβατίνα στον ώμο ; Και αν δεν ήταν οι πολιτικοί σου φίλοι ο διασυρμός σου θα ήταν τόσο μεγάλος που ούτε φαροφύλακας στα Αντικύθηρα δεν θα μπορούσες να εκλεγείς