Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης που σημαίνει βασικό στέλεχος ου Μιχάλη Τσιχριτζή να έχει πάρει τις γειτονιές του Πειραιά σέρνοντας από πίσω του πολύτιμο φορτίο Τον Αρχηγό του Όραμα για την αλλαγή μήπως και συναντήσουν την προεδραρα Που δεν είναι ΄
άλλος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού του μεγάλου Λιμανιού. Χωρίς να γνωρίζουμε αν όλα αυτά ήταν λόγια του αέρα αφού μια φωτογραφία και με τους τρεις θα ήταν πιο αξιόπιστο στοιχείο. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα που γελοιοποιεί για μια ακόμα φορά τον άρχοντα της Πύλης Νοταρά 48 που ενώ οι κινήσεις του αντιπροέδρου του τις έκανε ο ίδιος γνωστές εδώ και δέκα μέρες ο εικονικός κρατά άκρα του τάφου σιωπή Ο εξευτελισμός σε μεγέθυνση. 

Άκουσα τον αρχηγό για την αλλαγή στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο να μιλάει με πολύ προσοχή για αυτά που έγιναν στην ομάδα του Κύψελου. Και που εγώ δημοσίευσα το πρακτικό της εκλογής που πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Δεν περίμενα να πει το παραμικρό ο αρχηγός για την τεράστια δημοσιογραφική μου επιτυχία. γιατί από μικρό παιδί είχα μάθει να μετρώ αυτούς που με επαινούν  και να μη υπολογίζω υπαγορευμένα λιβάνια.
 Τώρα ι λαλούν όλοι που βρέθηκε κάποιος να τα βάλει με τον βιομήχανο Γιώργο Μουρούτσο και τους ανθρώπους του  που νομίζουν ότι μπορούν να γράφουν στο πρακτικό ενώ ψήφισαν είκοσι ο πρώτος των υποψηφίων πήρε εβδομήντα δυο ψήφους και ο τελευταίος σαράντα πέντε Το μόνο που έγινε το πρακτικό έγινε κόκκινο από την ντροπή του.

Ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας ονομάζεται Νίκος Ραχανιώτης υπηρετεί στα Δικαστήρια της Κορίά νθου και ο Τσιχριτζής τον έκανε ταμία της ένωσης και εδώ πουλά μαγκιά γιατί δεν έχει απαντήσει πως τα προγραμματισθέντα 9.000 ευρώ έγιναν 22.059 ευρώ Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 

Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα 


Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις


Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του


Τώρα  πρέπει η ένωση να μας γνωρίσει τα κίνητρα που έδωσε τα δάνεια και τα βοηθήματα και να ονομάσει τις ομάδες Επειδή το τεράστιο αυτό ποσόν δόθηκε για να κερδίσει τις εκλογές ο Τσιχριτζής δεν θα το βγάλω από την επικαιρότητα.