Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Οι διαιτητές θα αδειάσουν τα γήπεδα

Ο κύριος αυτός ονομάζεται Αμπαρκιολης Απόστολος και ο φωστήρες της Ελληνικής διαιτησίας δηλαδή και ο Γιώργος Δούρος μέσα σε αυτούς τον έχουν προκρίνει να σφυρίζει αγώνες
Παρακολούθησα τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο. 
Αν και ήμουνα με τον Πανιώνιο αγανάκτησα με τον απερίγραπτο διαιτητή που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα . Και τα γράφω αυτά πριν να να βγουν οι καθηγητές της διαιτησίας και να μας πούνε τα λάθη των διαιτητών .
Ο Απόστολος Αμπάρκιολης είναι εντελώς ακατάλληλος για να ασκεί τα καθήκοντα του διαιτητή. Δεν είναι μόνο το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε αλλά και οι άλλες του αποφάσεις ήταν τραγικές. Μα οι περισσότερες αδίκησαν τον Απόλλωνα. Και είμαι βέβαιος αν ο αγώνας αυτός ήταν σε άλλο γήπεδο και με διαφορετικές ομάδες θα είχαμε επεισόδια πολύ μεγάλα. 
Και κάτι που δεν έχω καταλάβει Ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα γιατί κάνει καθυστέρηση Και μετά ο τερματοφύλακας απολαμβάνει ασυλία αφού ότι και να κάνει ο διαιτητής δεν τον παρατηρεί . Και δεν θυμάμαι ποτέ να έχει αποβληθεί για την αιτία αυτή τερματοφύλακας για καθυστέρηση. 

Και ο εικονιζόμενος ονομάζεται Σταύρος Μάνταλος και στον αγώνα Ατρόμητου  Αθηνών με τον Ολυμπιακό εξέθεσε ανεπανόρθωτα της διαιτησία. Τα έκανε στην κυριολεξία μούσκεμα. Και αντί να τον αφήσουν λίγο στο περιθώριο έκανε η Κ Ε Δ του Μπριάκου και του Δούρου κάτι το καταπληκτικό. Τον όρισε να διευθύνει τον σπουδαιότερο αγώνα. Μεταξύ των ομάδων του Πλατανιά και του Άρη Θεσσαλονίκης. 
Αυτό ερμηνεύεται εμείς είμαστε τα αφεντικά και δεν υπολογίζουμε κανέναν 
Και ο παρατηρητής διαιτησίας που κάλυψε τον κ. Μάνταλο ο δικός μας ο Δημητράκης ο Γκρούτσης που έβγαλε απανωλαδιά τον κ. Μάνταλο και αυτός ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Λεβαδειακού με τον Αστέρα της Τρίπολης. Αυτό θα πει να είσαι δυνατός και κανέναν να μη λογαριάζεις Αλλά και οι φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα να φύγουν από τα γήπεδα 
Αυτό πρέπει να το έχουν καταλάβει οι αρμόδιοι με την πτώση των εισιτηρίων στον Ολυμπιακού. Μα οι απολαβές των παραμένουν σταθερές και αυτό έχει σημασία για τους επαγγελματίες παράγοντες της διαιτησίας. Τον μισθό τους να παίρνουν που αγγίζει αυτού του αρχιστράτηγου και και ...φούρνος να μη καπνίσει.