Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Άλλο μάγκας ...και άλλο μαχαλόμαγκας

Κύριε Νικολάου πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων ο μάγκας είναι σε όλες του τις εκδηλώσεις Γιατί  αν νομίζετε  ότι πρέπει να διαλέγετε  περιπτώσεις που θα το παίξετε μάγκας τότε έχετε  άλλο τίτλο. Και ο μάγκας γίνεται μαχαλόμαγκας που είναι του μαχαλά που σημαίνει γειτονιά .Και μόλις βγει έξω από τα νερά του που είναι ο μαχαλάς του  τότε είναι για λύπηση
Και όλα αυτά αναγκάζομαι να τα γράψω γιατί παρακολούθησα το σημερινό δημοτικό συμβούλιο (21.2.14) και τον κ. πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να ανεβαίνει στην έδρα; του η ώρα 6 και 30 και στις 6 και 45 διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει απαρτία και κατεβαίνει από την θέση του.
Και οι σύμβουλοι να είναι 13 και πέντε στο κυλικείο όπως συνηθίζεται αυτό.
Και εμείς σας  ρωτάμε  κ. πρόεδρε γιατί δεν είσαστε στην θέση σας  στις 6 που έλεγε η πρόσκληση που ο ίδιος είχατε υπογράψει και είχατε  μισή ώρα καθυστέρηση; Αν εδώ απαντήσετε κ. πρόεδρε τότε έχετε το δικαίωμα να φέρετε τον τίτλο του μάγκα.
Αλλά εδώ ως αντιδήμαρχος της πολεοδομίας  δεν τολμήσατε να κατεβάσετε τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες του σούπερ δημάρχου κ. Σπύρου Γιαλοψού. Και αυτό τα λέει  όλα.
Γι αυτό σας χαρίζω ένα στοίχο  από το τραγούδι που έχει τίτλο ο μαχαλομαγκας

Μαχαλόμαγκα να ζήσεις
άσε τις παραξηγήσεις