Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ράδιό--φονικά

Προσοχή εσείς επαγγελματίες δημοσιογράφοι που κάνετε ραδιοφωνικές εκπομπές να μη τις μετατρέπετε σε ράδιο--φονικές .Γιατί το μικρόφωνο  είναι πολύ επικίνδυνο με όλα αυτά που ακούει. Και υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να εκνευρισθεί και να αρχίζει να μοιράζει μπουκέτα ( γροθιές) και να μη σας αφήσει δόντι για δόντι.
Γιατί δεν μπορεί το μεγαλύτερο μέρος να το σπαταλάτε στις πολλές καλημέρες και να νομίζετε ότι αυτό ονομάζεται εκπομπή.κάπου σφάλετε .
Άκουσα από επαγγελματία δημοσιογράφο να λέει ότι υπάρχει γκάλοπ για τον περιφερειάρχη της Πελοποννήσου   Και μέσα σε αυτούς που αναμετρούνται είναι και ο κ. Μιχαλολιάκος Δήμαρχος του Πειραιά και ο κ. Δέδες. Βέβαια αυτό το Γκιάλοπ από μακριά φαίνεται ότι αυτόν που θέλει να αποδυναμώσει είναι ο νυν περιφερειάρχης αφού και ο Δήμαρχος του Πειραιά αλλά και ο κ. Δέδες  είναι στο χώρο του Τατούλη. Αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι το γκάλοπ δεν είναι βέβαιο ότι γίνεται αλλά βασίζεται επάνω σε φήμες. Αφού προηγουμένως το ίδιο ραδιόφωνο σχολίαζε ότι ο γραμματέας της περιφέρειας βγήκε στην τρίτη ψηφοφορία όχι με απόλυτη πλειοψηφία.
Και μια συμβουλή Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική ανάλυση και την ίδια χρονική στιγμή να διαφημίζεις ...κότες . Και αυτόν που διαφημίζεις δεν τον αποκαλείς ο κύριος
Επαναλαμβάνω να προετοιμάζεστε όταν κάνετε ραδιοφωνικές εκπομπές γιατί το μικρόφωνο ...καιροφυλακτεί.