Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Προσπάθησα να σε παρακολουθήσω αλλά δεν μπόρεσα.../

Ίσως να μη έχω τις γνώσεις σου κ. Λόη. Ίσως να μη έχω δεθεί με το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και τώρα Αγίων Θεοδώρων και αυτό να με οδηγεί σε λαθεμένα συμπεράσματα. Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω όλη τη συνέντευξη γιατί έχω την γνώμη ότι μας υποτιμάς. Προσπάθησες να παρουσιάσεις το μαύρο άσπρο και εκλογικά το έχεις πετύχει. Και έμπρακτα το έχεις αποδείξει αφού κατορθώνεις και εκλέγεσαι με όποια σημαία και να πας.
Αλλά όμως αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις την κάθε παράταξη  που σε φιλοξένησε. Γιατί εσύ φίλε Νίκο δεν είσαι επισκέπτης αλλά μαζί με όλους τους άλλους σπιτονοικοκύρης και αν το οικοδόμημα παρουσιάζει βλάβες είσαι υποχρεωμένος να τις επισκευάσεις μαζί με τους άλλους. Και αν δεν σε ακολουθούν στις επισκευές τότε βγαίνεις και δηλώνεις ότι φεύγεις από την συγκατοίκηση και παραδίνεις το κλειδί που είναι εδώ το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.
Εσύ όμως έκανες το αντίθετο. Έμεινες μέσα στο σπίτι και δεν θέλεις να πληρώσεις το ενοίκιο που είναι το πολιτικό κόστος. Και αν αυτό το έκανες μια φορά τότε δεν υπάρχει θέμα   Μα εσύ αυτό το γαϊτανάκι χρόνια αμέτρητα το εφαρμόζεις Είσαι λοιπόν κακοπληρωτής Δηλαδή δεν θέλεις να πληρώνεις πολιτικό κόστος που εδώ το μεταφράζω σε ενοίκιο.
Συμπέρασμα. Δεν έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τώρα τον κ. Λογοθέτη παλαιά τον κ. Γκιώνη και παλαιότερα τον κ. Παύλου αφού συγκατοίκησες . Αυτή την τακτική δεν θα σε αφήσουμε πάλι να την υλοποιήσεις.
Οι ανοχές τελείωσαν και η Ανεξαρτητοποίηση  σου δεν νομίζουμε πλέον ότι θα σου κάνει καλό.