Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε εκδότη δεν θα σε αφήσω να είσαι πρωταγωνιστής




Η Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία χίλιες λέξεις και έχουν πόσο δίκιο. Και ένας τίτλος μια εφημερίδας που γελοιοποιείται από την φωτογραφία ο Νικηφόρος τους παραπέμπει όλους αυτούς στα λόγια του Λουκρητίου : από το τίποτα δεν δημιουργείται τίποτα 
 ( De nihilo  nihil) 
Τελειώσανε κ. Γιαλοψέ τα κόλπα που ήξερες και εισέπραττε σε δέκα μέρες του καρναβαλιού 4.105 ευρώ ή σε δραχμές  1.395.700.Και ούτε να πληρώνεις για τρεις φωτιζόμενες πινακίδες  είκοσι τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων το αντίτιμο δυο τυροπιτών την ημέρα.
Και διαβάζω το ρεπορτάζ της εφημερίδας από τους εν ενεργεία συμβούλους ήταν οι δυο αντιδήμαρχοι και τρεις Δημοτικοί σύμβουλοι και ένας σύμβουλος ο κ. Γιώργος Γκιώνης  που όμως διετέλεσε και Δήμαρχος και είχε πει για τον κ. Γαλοψό στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου




Κατά καιρούς θα γράψουμε τι έχει γράψει ο κ. Γιαλοψός για τον κ. Γκιώνη για να θυμηθούμε τα λόγια του ποιητή Όμορφος κόσμος θεϊκός αγγελικά πλασμένος. 
Μαζί με τον Δήμαρχο όλο το εκκλησίασμα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι είκοσι οκτώ ( 28)
Και στην ημερίδα ήταν έξη (6) ποσοστό 21,43%. Για μένα αρκετό γιατί δεν έπρεπε ούτε ένας να πάει σε μια εκδήλωση την οποία οργανώνει ένας  εκδότης που ενώ συνεχώς παρανομεί κανένας δεν τον ενοχλεί. Μα έχουμε να πούμε και να γράψουμε πολλά. Και πάντα με στοιχεία.που θα τα παραθέσουμε ενώπιον των αρμοδίων αλλά και του λαού για να αποφανθούν. Όχι άλλα ψέματα όχι άλλες υποκρισίες.  Επιτέλους ήρθε η ώρα να ερμηνεύσουμε σωστά τα λόγια του Χριστού μας "...ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν . Ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά."