Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ένας νεκρός ζητά την επέμβαση του εισαγγελέα

87 λεπτό του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Προόδου Αγίου Βασιλείου και Αετού Αγγελοκάστρου ο Ηλίας Γόγολας ένα κυπαρίσσι 1 και 92 τερματοφύλακας της Προόδου αποκρούει πέναλτι και δίνει την νίκη στην ομάδα του.
Και τρέχει και αγκαλιάζει τον προπονητή του και είναι γεμάτος χαρά και ευτυχία . Ντύνεται και φεύγει με το αυτοκίνητο για να πάει στο χωριό του που είναι το Σπαθοβούνι . Και εκεί πριν να βγει στον κύριο δρόμο ο χάρος του είχε στήσει άσκημο παιχνίδι . Το πέναλτι του δεν μπόρεσε να το αποκρούσει  Και ήταν μόνο είκοσι επτά (27) χρονών παιδί. Εδώ πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για να εξετάσει αν υπάρχουν ευθύνες που αφήσαμε εμείς όλοι που αποτελούμε την πολιτεία που έχει υποχρέωση να προστατεύει τα παιδιά αν αφήσαμε επαναλαμβάνω ελεύθερο τον χάρο να κάνει την δουλειά του.

Μιχάλη Τσιχριτζή

Σε ρωτώ μπορείς να αντικρίσεις την μάνα του αδικοχαμένου παιδιού στα μάτια. Μπορείς να πας στην κηδεία του αφού εσύ και η παρέα σου χάλασες το ιατρείο που είχε στήσει στο Χιλιομόδι ο Χρήστος ο Χασικίδης ο καρδιολόγος και Δήμαρχος Τενέας. Για να τα πάρεις και να τα πετάξεις μέσα σε μια αποθήκη όπως η φωτογραφία αποδεικνύει

Μιχάλη Τσιχριτζή

Με πολέμησες ανέντιμα βάζοντας κάποιους τραμπούκους να με μηνύσουν  υλοποιώντας τα λόγια του Καζαντζάκη στο βιβλίο του Αλέξης Ζορμπάς " ...η καρδιά του ανθρώπου είναι ένας κλειστός λάκκος αίμα κι άμα ανοίξει τρέχουν να πιουν και να ζωντανέψουν όλοι οι διψασμένοι απαρηγόρητοι ίσκιοι που ολοένα και πυκνώνονται γύρω μας και σκοτεινιάζουν τον αγέρα" 
Στη δική μου όμως περίπτωση όταν οι διψασμένοι τραμπούκοι ρούφηξαν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μου από το δικό μου λάκκο δεν σταμάτησαν Θέλησαν μεθυσμένοι όχι από κρασί αλλά από αίμα να ξεσκίσουν και την άδεια μου καρδιά.
Αγνοούσαν όμως οι βρυκόλακες ότι οι τραμπούκοι ποτέ δεν μπορούν να πετύχουν απολύτως τίποτα. Γιατί έρχεται η αλήθεια το οξυγόνο της ζωής και τους βάζει στη θέση που είναι φτιαγμένη γι αυτούς

Μιχάλη Τσιχριτζή

Πάρε την παρέα σου και ξεκουμπίσου από το ποδόσφαιρο γιατί δεν είσαι μόνο ανίκανος αλλά και τρομερά επικίνδυνος .