Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κακόγουστοι σκηνοθέτες προσπαθούν να τιμωρήσουν...

Μια Κινέζικη παροιμία μας λέει κάτι που αποτελεί την βάση της πρόοδου της ζωής 
Μη φοβάσαι να προχωράς αργά 
Να φοβάσαι μονάχα όταν ακόμα στέκεσαι.
Βέβαια αυτοί που γράψανε τα σοφά αυτά λόγια δεν είχαν περάσει από την Κορινθία και ούτε είχαν σχέση με τους υπέροχους ανθρώπους της ένωσης που θεωρούν κάθε μη δικός μας βάρβαρος;. Γιατί αν είχαν συναντήσει τον ρομαντικό πρόεδρο και τον κ. Επειδής τότε θα συμπλήρωναν στην παροιμία τους ότι τραγικό θα είναι όποιος πηγαίνει με την όπισθεν. 
Και οι δικοί μας φωστήρες μετά το σήκωμα των δυο πανό που προσβάλουν τους πάντες και τα πάντα προχωρούν ακάθεκτοι προς τα πίσω 
Οι  άνθρωποι μου που έχω μέσα στην ένωση με πληροφόρησαν ότι ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Κορινθίας θα γίνει ...στο Κιάτο.!!! Και να λάβουμε υπόψη μας ότι και οι διεκδικήτριες του Κυπέλλου είναι  ομάδες από την περιοχή Νεμέας και μάλιστα ανήκουν στον ίδιο Δήμο 
Μεταξύ μας αν πραγματοποιηθεί αυτή η απειλή έχουν απόλυτο δίκιο και ο ρομαντικός πρόεδρος αλλά και ο κ. Επειδής. 
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Παννεμεατικός ψήφισε Λαμπρινό.
Και οι δυο πρόεδροι δεν πήγαν στην κοπή της πίτας. 
Να παραδειγματιστούν από την Θύελλα Κ. Διμηνιού που σηκώνει πανό υβριστικά και σπάζοντας δόντια φιλάθλων δίνει εργασία στους οδοντιάτρους .Και κανένας δεν του τιμωρεί. Και παρατηρητής να είναι ο δικός μου μηνυτής αρχιφύλακας κ. Αθανάσιος Ιατρού. Που σημαίνει να παρανομείς με την προστασία της Αστυνομίας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι η απειλή θα μείνει ως σχέδιο γιατί αν υλοποιηθεί θα έχουμε είμαι απόλυτα βέβαιος γεγονότα. 
Και να μη ξεχνάμε ότι ο Αθηναίος πλέον δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νεμέας και αντιπρόεδρος της ένωσης κ. Γιάννης Βαφειάδης  θα τους κεραυνοβολήσει με καμία ανακοίνωση λογοτεχνική που είναι και πολύ αστείες  .