Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κύριε Νικολάου εσείς υποταχθήκατε στο Σπύρο Γιαλοψό

Πριν να βγάλετε  την λεκτική σας  μάχαιρα κ. Νικολάου καλό θα ήταν να κάνετε  μια αυτοκριτική και τότε θα βγάζατε  το θλιβερό συμπέρασμα ότι είσαστε  ακατάλληλος για; μαγκιές
Πάνε να κλείσουν δυο χρόνια που είχαμε μια τηλεφωνική επαφή Βέβαια εγώ σας πήρα ο υποτακτικός. Και σας ρώτησα για τις διαφημιστικές παράνομες πινακίδες του προϊσταμένου σας; κ. Γιαλοψού Και θυμάμαι πολύ καλά ότι μου είπατε ότι γράφετε την εντολή για να αποξηλωθούν  οι πινακίδες. Δεν σας πίστεψα απλά ήθελα να δω πόσο υποταγμένος είσαστε στον κ. Γιαλοψό που είναι μέλος της πνευματικής ομάδας  που χρόνια αμέτρητα διοικεί τον τόπο αυτόν. Και όλα πηγαίνουν τόσο ωραία. Εσείς λοιπόν που δεν τολμήσατε να ακουμπήσατε τις παράνομες πινακίδες του κ. Γιαλοψού τολμήσατε και τα βάλατε με τον δικό μας Γιώργο Γλυκοφρύδη που διδάσκει δημοκρατία και σεμνότητα.


Προσωπικά κ. Πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου έχω ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα Τους ανθρώπους που εκτιμώ δεν θέλω άδικα να τους μειώνουν. Και εσείς πήγατε να ταπεινώσετε έναν σεμνό άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης Βέβαια αποτελεί αξίωμα και δεν θα μπορούσατε να αποτελέσετε εσείς εξαίρεση. Τα δένδρα που έχουν καρπό πετροβολούμε. Γιατί αν βλέπαμε έναν άνθρωπο να πετά πέτρες χειμωνιάτικα σε μια αμυγδαλιά θα καταλαβαίναμε αμέσως ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά στο απάνω όροφο του.
Και επειδή εσείς φοβηθήκατε μήπως σας παρεξηγήσουν διαλέξατε τον Γιώργο Γλυκοφρύδη που είναι δένδρο γεμάτο από καρπούς να τα βάλετε μαζί του.
Σας πληροφορώ ότι δεν είναι μόνος Όχι βέβαια ότι αποτελώ καμία δύναμη εγώ Αλλά δεν είμαι ο μόνος που υποστηρίζει τον Γιώργο Γλυκοφρύδη. Και αυτό θα το διαπιστώσετε από εδώ και πέρα.
Εσείς όμως έχετε μια υποχρέωση αναλάβει Να είσαστε υπάκουος του εκδότη κ. Σπύρου Γιαλοψού και της πνευματικής του παρέας.
Δίδαγμα όπως λέγαμε και στο κατηχητικό Πρώτα να κάνετε τον κ. Γιαλοψό και την πνευματική του παρέα να γίνει ίσοι με τους άλλους δημότες και μετά να χαρακτηρίζετε τον Γιώργο Γλυκοφρύδη Μέχρι να το πετύχετε αυτό το κεφάλι κάτω.