Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Μια φαρσοκωμωδία σε πράξεις τρεις

Ένας ηγέτης που επί των ημερών του βλέπει να γίνεται ένα πρωτάθλημα που συναρπάζει και δεν αφήνει τους φιλάθλους να ηρεμήσουν αισθάνεται τον εαυτό του ευτυχή και ρητορεύει.
Βέβαια όχι δημόσια αλλά απόμερα στα γνωστά ποδοσφαιρικά στέκια που υπάρχουν οι δικοί του που τον επευφημούν και παραδέχονται ότι ένας είναι ο πρόεδρος.
Αλλά όμως επί ημερών  του ρομαντικού προέδρου γίνονται και τα ωραία που θα μείνουν στην ιστορία όχι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αλλά στο Πανελλήνιο.
Πράξης πρώτη 
Ο καθηγητής καλών τρόπων όλη την εβδομάδα που μας πέρασε εκτελούσε καθήκοντα φροντιστή της ομάδας και βρισκότανε στα αποδυτήρια της ομάδας της Κόρινθος 06 δίνοντας ρούχα στους παίκτες . Και συνάμα διαδίδοντας ότι θα είναι ο παρατηρητής τάξεως του αγώνα. Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 Πάντα σύμφωνα με το καταστατικό της ένωσης κανένας σύμβουλος δεν μπορεί να συμμετέχει στη διοίκηση μιας ομάδας έστω και άτυπα.
Πράξης δεύτερη 
Η διοίκησης του Ζευγολατιού μόλις πληροφορήθηκε αυτά που διέδιδε ο καθηγητής καλών τρόπων πήγε στα γραφεία της ένωσης και ζήτησε να μη ορίσουν τον κ.καθηγητή παρατηρητή τάξεως του αγώνα. Θα δούμε αν το αίτημα έγινε αποδεκτό.

Πράξης τρίτη 
Ο αγώνας θα γίνεις στο γήπεδο του Βραχατίου που εμείς το θεωρούμε ένα από τα χειρότερα που σήμερα διαθ΄΄ετει η Κορινθία. Και ο αγώνας αυτός γίνεται στο γήπεδο αυτό γιατί δεν ήθελαν οι του Ζευγολατιού να γίνει στο γήπεδο του βέλου.
Αυτό είναι το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για το οποίο είναι υπερήφανος μο ρομαντικός-- μοναδικός πρόεδρος