Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Μια ενωτική Δήλωση του Φάνη Σιτέ

Σημασία στην μάχη δεν έχει τι θέση έχεις. Σπουδαίο είναι να λάβεις μέρος στη μάχη. 


Καλησπέρα,
στην διακριτική σας ευχέρεια η δημοσίευση από το μέσο που υπηρετείτε του δελτίου τύπου που σας αποστέλλουμε.


Από το τέλος της περασμένης χρονιάς  και ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΣ Κορινθίας πήρα την πρωτοβουλία να ηγηθώ της ανατροπής  του σημερινού κατήφορου του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Η αιτία της ενασχόλησης μου δεν ήταν άλλη από τα σημερινά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η νυν διοίκηση της Ένωσης.Σε αυτήν την πρωτοβουλία  μου μετείχε από την αρχή μια ομάδα φίλων χωρίς ψεγάδια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για το άθλημα που αγαπάμε.Ο στόχος ήταν και είναι, ένα καλύτερο μέλλον για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Όταν με μεγάλη μου  χαρά είδα τον  Στάθη Γκουρβέλο,έναν καταξιωμένο επιστήμονα  με πολύχρονη και θετική παρουσία στην προηγούμενη διοίκηση του αείμνηστου Σπύρου Νίκα να δηλώνει διαθέσιμος  να ηγηθεί της προσπάθειας ανατροπής,δεν πέρασε καμία άλλη σκέψη από το μυαλό μου παρά το αύριο,το καλύτερο μέλλον για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Οι συνεργάτες μου και εγώ δηλώνουμε ότι  συστρατευόμαστε στο πλευρό του ιατρού  Στάθη Γκουρβέλου για την αλλαγή πορείας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και καλούμε και όλες τις υγιείς  δυνάμεις  να ενσωματατώσουν την ‘’Ενωτική Κίνηση για την αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου’’.
Ο αγώνας για την ανατροπή συνεχίζεται μέχρι την νίκη!


Φάνης Σιτές 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Εγώ την μάχη την έχω αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια με μια καταδίκη και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου στέλνει μια ανακοίνωση που να μου γράφει ότι στην διακριτική μου ευχέρεια  που σημαίνει να κρίνω εγώ αν πρέπει να δημοσιεύσω μια σωστή ενωτική ανακοίνωση 
Η επιθυμία μου να φύγει από την ένωση  ο εικονικός είναι πολύ μεγάλη γιατί στην πρώτη του εκλογή του βοήθησα Και γι αυτό που έκανα ζητώ συγνώμη συνεχώς.