Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Οι παράγοντες δεν αντέχουν να πληρώνουν υπερβολικές αμοιβές στους διαιτητές κ. Πρόεδρε των Διαιτητών


Δεν έγινε καμία αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου στον υποβαθμισμένο Σύλλογο των Κορινθίων Διαιτητών βάσει αποφάσεων της Ε Π Ο  και πάλι θα έχει στη θέση αυτή τον Χρήστο Βλαχοπάνο Και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να του υποβάλουμε ορισμένα ερωτήματα που είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα πάρουμε καμία απάντηση. 
Ερώτημα πρώτο --Όταν το μεροκάματο δηλαδή η εργασία οκτώ ωρών
έχει φτάσει σε 28 ευρώ είναι δυνατόν ο διαιτητής στους αγώνες της πρώτης κατηγορίας να παίρνει 40 ευρώ Στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας 35 ευρώ Και σ αυτό της τρίτης κατηγορίας 30 ευρώ ; Και οι επόπτες και αυτοί 30- 25- 22,5 ευρώ Και πληρωμένα τα έξοδα μετακίνησης Για υπηρεσίες που θα προσφέρει περίπου δυο ώρες Το θεωρείτε σωστό; Γιατί υπάρχουν σωματεία που αδυνατούν να πληρώσουν. Και να μη ξεχνάμε ότι οι διαιτητές αυτοί προσφέρουν τις υπηρεσίες των στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τους προετοιμάζει για τις επαγγελματικές κατηγορίες που εκεί οι αμοιβές είναι μεγάλες και επομένως θα αυξηθούν τα έσοδα τους Αν γίνουν μειώσεις των αμοιβών πόσοι θα πάψουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες των ; Και ιδίως από εσάς κ. Πρόεδρε που δεν ανήκετε στην κατηγορία των αξιολογημένων διαιτητών Γιατί άλλο να παίρνεις μαζί με τα έξοδα κίνησης κάπου κατά μέσο όρο 50 ευρώ στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και άλλο τα μισά και ακόμα πιο κάτω. Τότε θα δούμε από αυτούς πόσοι  θα μείνουν Δεν νομίζω κανένας αφού το μοναδικό τους κίνητρο είναι το οικονομικό.
Συμπέρασμα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα οι διαιτητές είναι επαγγελματίες 
Θα συνεχίσουν τα ερωτήματα κύριε Πρόεδρε και ας  μη έχω απαντήσεις γιατί όλα αυτά έχουν ως στόχο να ενημερώσω τους παράγοντες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ένωσης .