Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το παραγάδι του Νικηφόρου


                                                       Φωτογραφία του παπαφιλης βασιλειος.
Γράφει ο:

παπαφιλης βασιλειος Οι θεσεις παρατηρητων είναι γι αυτους που δεν εχουν μαντίλι να κλαψουν

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Κάνεις τεράστιο λάθος κ. Βασίλη Παπαφίλη  Και μ αυτά που γράφεις δεν γνωρίζεις φαίνεται ότι μόνιμος παρατηρητής είναι ο κ. Τσιχριτζής και ο κ. Βράκας που λόγω ανικανότητας έχουν τιμωρηθεί  για πλημμελή  εκτέλεση των καθηκόντων Και γίναμε ρεζίλι σ όλη την Ελλάδα γιατί αυτά κοινοποιούνται Και όταν ένας άνθρωπος παρακολουθεί τους αγώνες μέσα στο αυτοκίνητο όλως παρανόμως  πως δέχεται να εκτελέσει καθήκοντα παρατηρητή τάξεως.
Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο υπαρχιφύλακας Αθανάσιος Ιατρού --μηνυτής που με την βοήθεια του κ Αντιδημάρχου του Δήμου Κορίνθου  με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλάκιση -- δεν έχει μαντήλι να κλάψει αφού είναι αστυνομικός υπάλληλος ιδιότητα την οποία δεν έχω ξεχάσει. Και όλα τα άλλα γύρω κάποιο θόρυβο.
Και ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος μόνιμος παρατηρητής των τοπικών ντέρμπι και παρατηρητής εκτός νομού. Ελεύθερο επαγγελματίας Οικονομικά ανεξάρτητος κ. Παπαφίλη Άρα έχει πολλά μαντήλια για να κλάψει 
Και γι αυτό και έχω ζητήσει να μας γνωρίσουν πόσα έχουν εισπράξει  και κανένας δεν έβγαλε άχνα μέχρι σήμερα 
Αν σας πάει τολμήσατε και να μας πείτε ότι σας συκοφαντώ. Έλα κ. Ιατρού τον δρόμο τον ξέρεις και να με ξανά πας στη δικαιοσύνη μια και ο μάρτυρας τώρα είναι αντιδήμαρχος και όχι πρόεδρος του πολιτισμού και του αθλητισμού της Κορίνθου. Βλέπεις οι υποσχέσεις τηρούνται. 
Αυτοί θέλουν να διοικήσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που δεν τολμούν να απαντήσουν