Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Το ταχυδρομείο του Νικηφόρου



Σχόλια













Ρομπεν Δασων Ενταξει θα πει καποιος μα δεν θα βολευτουν αυτοι που βοηθησαν στο να βγει προεδρος ναι θα πω αλλα με μετρο ο ηλιος εχει βγει για ολο τον κοσμο.

Σχολιασμός Νικηφόρου 



Το σκεπτικό σας για να βγει  ο πρόεδρος της αλλαγής πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με προοπτική να εισπράξουμε αλλά με μέτρο.  Τότε αγαπητέ μου να παραμείνει ο εικονικός πρόεδρος γιατί κανένας δεν έχει δικαίωμα να πάρει ούτε μονόλεπτο από τα χρήματα των παραγόντων που ματώνουν οικονομικά 
Και αυτό το έχω κάνει προσωπικά γράφοντας στις εφημερίδες και παρουσιάζοντας εκπομπές στο Ραδιόφωνο και στην τηλεόραση χωρίς να δεχτώ ούτε ΄μονόλεπτο. Και με δική μου πρωτοβουλία αρνήθηκα την πληρωμή. Και όποιος από τους ιδιοκτήτες των Μ Μ Ε  διαφωνεί με αυτά που γράφω να βγει και να το δηλώσει.
Να γιατί επαναστάτησα όταν είδα δίπλα σε υποψηφίους κάτι παρατρεχάμενους που στόχο έχουν να φύγουν αυτοί για να έρθουμε εμείς για να συνεχίσουμε το άρμεγμα. 
Να γιατί με πάθος υποστηρίζω τον γιατρό Γκουρβέλο που πιστεύω ακράδαντα ότι σέβεται το ευρώ του παράγοντα και θα το υπερασπιστεί 
Γι αυτό δεν θα υπάρχουν παρατρεχάμενοι παρά μόνο ανιδιοτελείς εργάτες Γιατί υπάρχουν κάποιοι που παριστάνουν τον εργάτη και αμοίβονται  με ευρώ μηχανικού. 
Είπαμε σεβασμός στα ευρώ  των παραγόντων που κάθε μήνα πρέπει να γνωρίζει τα οικονομικά της ένωσης 
Φίλε αυτό λέγεται αλλαγή Όλα τα άλλα σεν λέγονται αλλαγή αλλά θλιβερή συνέχεια