Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Αέρα αέρα να φύγουν οι νεκροθάφτες γιατί μας ήρθε ο Λυτρωτής.

Ο Θεός του ποδοσφαίρου λυπήθηκε την Κορινθία και μας στέλνει τον γιατρό 

Εμφάνιση 18425655_1352198934865634_195859781_n.jpg

Δήλωση Ευστάθιου Γκουρβέλου


Με αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την κάθοδο μου στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ.Κορινθίας.

Την προσπάθεια μου αυτή συντροφεύουν μια σειρά ανθρώπων εγνωσμένης αξιοσύνης και προσφοράς,τόσο στον αθλητικό,όσο και στον κοινωνικό ,αυτοδιοικητικό και επαγγελματικό χώρο.

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί η συστράτευση του Φάνη Σιτέ και των συνεργατών του ,σε ένα αρραγές μέτωπο με γνώμονα την ανανέωση-όχι στα χαρτιά-αλλά με τρόπο ρηξικέλευθο,του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Γκουρβέλος Ευστάθιος
Υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Κορινθίας

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Ρηξικέλευθο σημαίνει  αυτό που δημιουργεί πρόοδο, που ανοίγει νέους δρόμους Που δεν τα κάνει όλα πουτάνα  Τώρα πως θα ανοίξει τους νέους δρόμους πρέπει να μας το πει ο Στάθης ο Γκουρβέλος σε μια συνέντευξη που θα δώσει με όλους τους δημοσιογράφους και όχι μόνο σε ορισμένους που ναι μπορεί να είναι οι εκλεκτοί κάποιων αλλά όχι ικανοί να τραβήξουν τον αραμπά του προεκλογικού  αγώνα 
Γράφει ο γιατρός  "Την προσπάθεια μου αυτή συντροφεύουν μια σειρά ανθρώπων εγνωσμένης αξιοσύνης και προσφοράς,τόσο στον αθλητικό,όσο και στον κοινωνικό ,αυτοδιοικητικό και επαγγελματικό χώρο."
Προσωπικά εμένα γιατρέ δεν με νοιάζουν αυτοί που θα σε πλαισιώσουν γιατί πιστεύω ότι δίπλα σου δεν θα μπορούν να σταθούν ούτε καθηγητές καλών τρόπων ούτε κάποιοι που προσπαθούν να αντικαταστήσουν αυτούς που βρισκόντουσαν δίπλα στον εικονικό ( ψεύτικο ) για το μεροκάματο. 
Στο πρόσωπο σου Γιατρέ βλέπω την αλλαγή που χρόνια ονειρεύομαι 
Πιστεύω ακράδαντα ότι στο πρόσωπο σου οι παράγοντες θα βρουν τον αξιόλογο ηγέτη της αλλαγής. 
Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι ευθύνες σου είναι τεράστιες αφού μόνο εσύ μπορείς να φέρεις το χαμόγελω στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.