Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πόλεμος» στον Παναθηναϊκό: Μήνυση Γιαννακόπουλου σε Μπαλτάκο!


«Πόλεμος» στον Παναθηναϊκό: Μήνυση Γιαννακόπουλου σε Μπαλτάκο!
Οργισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τις καταγγελίες Μπαλτάκου - «Ποιος είναι ο Μπαλτάκος για να ασχολούμαι μαζί του;

Οργισμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡFM 94,6 έδωσε ραντεβού στα δικαστήρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να απαντήσει σε όσα λέει ένας ‘’οπαδός της ομάδας που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο σύλλογο’’.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μπαλτάκο ακόμα και ‘’αν του έδιναν ολόκληρο τον πλανήτη’’. Μάλιστα πρόσθεσε ότι εκείνος είναι θετικός για την κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή.
Αναλυτικά όσα είπε για την κόντρα του με τον Δημήτρη Μπαλτάκο:
«Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω.
Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».