Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η 90χρονη της Θεσσαλονίκης θα σώσει την οικονομία της χώρας μας.


Πας ερυθριών χρηστός είναι μοι δοκεί.
Κάποιος που κοκκινίζει [από ντροπή] μου φαίνεται πως είναι καλός άνθρωπος.


Αποτέλεσμα εικόνας για η ηλικιωμένη που συνέλαβαν στη λαικη της θεσσαλονίκηςΑποτέλεσμα εικόνας για η ηλικιωμένη που συνέλαβαν στη λαικη της θεσσαλονίκης



Πρόστιμο ύψους 200 ευρώ επέβαλε η Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκη στην
90χρονη γυναίκα που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, σε λαϊκή αγορά στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, επειδή πουλούσε χωρίς άδεια μάλλινα πλεκτά παντοφλάκια, γνωστά ως τερλίκια
Η παράβαση για την οποία η 90χρονη καλείται να πληρώσει 200 ευρώ αφορά την «έλλειψη άδειας σε πλανόδιο εμπόριο για την άσκηση του οποίου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτοκινούμενο όχημα».
Το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης φέρει ημερομηνία 19 Μαρτίου, όταν και συνελήφθη η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ αναγράφονται και τα κατασχεθέντα προϊόντα: τέσσερις μαντήλες μεγάλες, επτά μαντήλες μικρές και 10 ζευγάρια πλεκτές κάλτσες
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Όταν διάβαζα την σύλληψη του θηλυκού Αλ Καπόνε μου ήρθαν στο νου μου  τα  λόγια του Θουκιδίδη  " Δεν θεωρούμε ντροπή την φτώχεια  Ντροπή είναι να μην την αποφεύγει κανείς δουλεύοντας " Όταν άκουσα τον πρόεδρο των συνδικαλιστών των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης να λέει ότι οι συνάδελφοι του έκαναν το καθήκον τους ομολογώ αν είχα κάποιον που θα μπορούσε να σκουπίσει τα γυαλιά θα είχα σπάσει την τηλεόραση. 
Η φοροδιαφυγή κ. πρόεδρε των Αστυνομικών υπαλλήλων είναι πολύ μεγάλο αδίκημα και σε κάτι ανάλογες περιπτώσεις πρέπει αυτοί που παρανομούν σε μικρά ποσά να τιμωρούνται παραδειγματικά. Γιατί στη χώρα μας έχουμε πολλούς φτωχούς και που άμα φοροδιαφεύγουν το κράτος χάνει τεράστια ποσά. Αφού γνωρίζουμε και υλοποιούμε το πανάρχαιο " φασούλι - φασούλι γεμίζει το σακούλι"
Και αν υπάρχουν 10.000 ηλικιωμένες και κάθε μήνα τις βάζαμε ένα πρόστιμο 200 ευρώ τα έσοδα μας θα ήταν 2.000.000 ευρώ το μήνα που πολλαπλασιαζόμενα με το 12 που νομίζω τόσους μήνες έχει ο χρόνος μας κάνουν 24.000.000 ευρώ μόνο από πρόστιμα θα έχουμε ένα ποσόν που άμα αυγατίσει στα χέρια του μάγου υφυπουργού μας Πετρόπουλου θα γίνουν θαύματα. Και αυτά που έλεγε ο Λένιν ότι τον Τραπεζίτη ξέρει να τον αντιμετωπίσει αλλά δεν μπορεί το γιο της πλύστρας πάνε περίπατο. 
Εδώ στο Ελλάντα βρήκαμε και αντιμετωπίζουμε όχι μόνο το γιο αλλά και την ίδια την πλύστρα. Και όλα αυτά υλοποιούνται  από αυτούς  που  διάβασαν τα γραπτά σου και επαναστάτησαν  όταν ήταν μικρά Αλλά νοιάστηκαν για το γιο την πλύστρα  να μη σηκώσουν  κεφάλι. Γιατί κάποιος που δεν αγαπούσε τους φτωχούς επειδή κάποτε ήταν φτωχή και η αφεντιά του. Είπε αυτός αν θέλεις να κάνεις κάποιο φτωχό δυστυχισμένο να του χαρίσεις ένα οικόπεδο Θα χτίζει μια ζωή και δεν θα προφτάσει να μπει Αυτή είναι η χώρα μας που όμως οι φτωχοί περίμεναν τα παιδιά τα δικά τους να βελτιώσουν της συνθήκες της ζωής τους. Και με την φτωχιά της Θεσσαλονίκης έδειξαν εκεί που περίμεναν να πουν Δόξα τον Θεό ανέκραξαν το βοήθα Παναγιά μου. 
Κύριε πρόεδρε των αστυνομικών υπαλλήλων τα δαχτυλικά αποτυπώματα τι τα ήθελε ο συνάδερφος ; Και μη μου πεις αυτά λέει ο νόμος γιατί πολλές φορές δεν εφαρμόζεται.  

΄
.