Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Κώστας Λογοθέτης :ζητάει δημόσια ενημέρωση των δημοτών από τους υποψηφίους Δημάρχους ( dibate )

Ο Βασιλείου απαντάει καταφατικά Γκιώνης --Πρωτόπαπα μάλλον δεν άκουσαν η ...δεν καταδέχονται

Προσθήκη λεζάντας
Λογοθέτης:
debate
Βασιλείου:
ευχαρίστως 




Η απάντησης  του Βασιλείου 



Απάντηση στην πρόσκληση για debate Πλησιάζοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική παράταξη “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” και ο επικεφαλής της Δημήτρης Βασιλείου χαιρετίζουν την θέση του συνυποψήφιου μας Κωνσταντίνου Λογοθέτη, για την διεξαγωγή debate στον Δήμο μας. Μια πρόσκληση που η παράταξή μας είχε κάνει από τις 4 Ιανουαρίου (στο Ηλέκτρα tv δείτε το σχετικό απόσπασμα https://www.youtube.com/watch?v=sNvIuQbpX8I από 13:58 έως 14:50). Θεωρούμε ότι ένας ζωντανός διάλογος με πολιτικά επιχειρήματα είναι αναγκαίος και θα βοηθήσει την κοινωνία πριν την κάλπη να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Επίσης προχωρώντας ένα βήμα ακόμα θα προτείναμε όχι μόνο ένα debate, αλλά περισσότερα με θεματικές ενότητες.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Με κάλεσε και πήγα στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο Κώστας Λογοθέτης Μέχρι σήμερα κανένας άλλος δεν ασχολήθηκε μαζί μου. Είπε πολλά και ζουμερά ο Κώστας Λογοθέτης και ομολογώ ότι περίμενα καμία απάντηση από τους θιγόμενους. 
Δημήτρη Βασιλείου αναφέρθηκε ακόμα και για την μεγάλη ντροπή της Πέραχωρας που είναι το γήπεδο. Και αν πάρω στα χέρια μου τα στοιχεία θα γελάσει  κάθε πικραμένος. 
Παρακολούθησα ένα παιχνίδι στην τηλεόραση με έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που η σχολή του έδρα έχει την Κόρινθο. 
Και η παρουσιάστρια ρώτησε τον φοιτητή που μένει και όταν ο φοιτητής είπε στο Λουτράκι η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε λέγοντας μάλιστα θαυμάσια.Και γυρίζει ο φοιτητής και την παγώνει Καλό το Λουτράκι αλλά τίποτα για  διασκέδαση  Αυτό υποψήφιοι είναι μαχαιριά στο τουρισμό του Δήμου Και μια δικαιολογία που τα ξενοδοχεία τον χειμώνα κλείνουν τα περισσότερα