Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Νίκο Μαργέτη : Με τεχνάσματα δεν μπορείς να σκεπάσεις την διάλυση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Τα γεγονότα σας ξεσκεπάζουν και σας οδηγούν στην πόρτα της εξόδου από το ποδόσφαιρο της Κορινθίας 

Δείχνοντας στους αγώνες  της τρίτης κατηγορίας ότι όλα βαίνουν καλώς Ενώ οι υπεύθυνοι μας παρουσιάζουν ότι στον δεύτερο όμιλο έγιναν πέντε αγώνες ενώ στην ουσία έχουν γίνει τρεις  Ο εικονιζόμενος ανανεωτής φρόντισε να μη βάζει το α. α μπροστά στους αγώνες που δεν έγιναν γιατί μια από τις δυο ομάδες δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για να μη φανεί η γύμνια .


Ο επίσημος πίνακας της ένωσης 
           Νέοι Στιμάγκας 1 : 2 ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού
17/3/19, 15:00 Κρυονερίου Αετός Κρυονερίου 3 : 0 Αναγέννηση Κιάτου
17/3/19, 15:00 Αρχ. Κορίνθου Προοδευτική Περιγιαλίου 2 : 3 Ταρσινά '97
17/3/19, 15:00 Αρχ. Φενεού Παμφενεατικός 2 : 0 ΑΟ Λυκοποριάς
17/3/19, 15:00 Λαύκας ΑΟ Λαύκας 3 : 0 ΑΟ Σπαθοβουνίου


Από τους πέντε αγώνες έγιναν μόνο οι τρεις  και δεν έγινε οι αγώνες  Αετός Κρυονερίου με την Αναγέννηση Κιάτου και της Α Ο Λαύκας με το Σπαθοβούνι  Και ενώ έπρεπε ο άνθρωπος που προσχώρησε στην Αναγέννηση να φέρει άνεμο αλλαγής θέλησε να το παίξει πονηρός Και έτσι δεν έβαλα στους δυο αγώνες που δεν έγιναν το α α για να αποδείξει  ότι δεν είναι οι Νεκροθάφτες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και άδικα τους χαρακτηρίζει έτσι ο Νικηφόρος. 
Στο πρώτο όμιλο έχουμε δυο αγώνες και στο δεύτερο τρεις Όλα μαζί μας κάνουν πέντε  αγώνες ενώ άλλοι θέλουν να μας παρουσιάσουν ότι στην τρίτη κατηγορία γίνονται εννέα. Νομίζω ότι αυτό λέγεται εξαπάτησης  και δεν ταιριάζει σε μια Αναγέννηση Και μάλιστα να γίνεται η εξαπάτησης  από ανθρώπους που για  να ανανεώσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο πούλησαν ανθρώπους σεβαστούς .