Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σταύρος Μπινιάρης:οι ικανοί απαιτούν να τους ψηφίσετε για να λύσουν τα προβλήματα σας

                                 
Για διοικήσει ο ηγέτης πρέπει να έχει σωστούς δίπλα του 

                                 A imagem pode conter: 1 pessoa, texto e close-up

Τον Σταύρο Μπινιάρη τον θεωρώ έναν αψεγάδιαστο παράγοντα του ποδοσφαίρου του νομού Κορινθίας Και πριν συνεχίσω πρέπει να σας γνωρίσω
την ουσιαστική σημασία της ΄λέξεως. Γιατί κάποιοι όταν αναφέρονται στην λέξη παράγων εννοούν αυτόν που ξοδεύει τον παρά Ενώ παράγων σημαίνει αυτός που παράγει έργο. Ενώ μπορεί κάποιος να ξοδεύει παρά με την ουρά και το έργο του να είναι μηδενικό.
Θέλω έναν που θεωρεί τον εαυτό του γνώστη του ποδοσφαίρου και να μου πει αν από το τοπικό ποδόσφαιρο έχει περάσει ομάδα όπως ήταν η Κόρινθος 06 την ποδοσφαιρική περίοδο 2017- 2018. Αυτή η ομάδα αν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της τρίτης  εθνικής κατηγορίας και αφού θα εντυπωσίαζε είμαι βέβαιος ότι θα αγωνιζόταν στην δεύτερη εθνική κατηγορία. την ποδοσφαιρική περίοδο 2018- 2019 Και αυτό το δημιούργημα  ήταν του Σταύρου Μπινιάρη.
Και όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί τα έχει ανάγκη ο Σταύρος Μπινιάρης αλλά γιατί τα πιστεύω. Και επειδή η εποχή μας έχει ανάγκη από ικανούς ας προσέξουν να ψηφίσουν σωστούς που μπορούν να προσφέρουν.