Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Γιώργος Πετρίτσης : ένας από εμάς που νοιάζεται για μας


Ο εκλεκτός είναι παντού εκλεκτός όταν έχεις μάνα αγωνίστρια με αρχές

                                    Αποτέλεσμα εικόνας για γΙΏΡΓΟς πΕΤΡΊΤΣΗς
Γράφει ο Γιώργος Πετρίτσης 

Αν η ζωή του κάθε ανθρώπου αποτελείται από ελάχιστες στιγμές αληθινής χαράς , η σημερινή ημέρα αποτελεί για μένα μία από αυτές . 
Ο πνε
υματικός μου πατέρας ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αγάπιος Δρίτσας, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου , εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία από το Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως βοηθός επισκόπου Κορίνθου .
Ο νέος Επίσκοπος έλαβε τον τίτλο πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Κεγχρεών.
Καλή Διακονία και πάντα ΑΞΙΟΣ Γεροντά μου.
Ας έχουμε πάντα την ευχή σου σε κάθε βήμα στην πορεία της ζωής μας
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Είχα την σπάνια τύχη να γνωρίσω την οικογένεια Πετρίτση που δεν εντυπωσιάστηκα για την αξιόλογη παρουσία των τριών παιδιών της  στην κοινωνία γιατί προηγήθηκε η γνωριμία με την μάνα. Που αν και έχασε νωρίς τον άνδρα της πήρε την διακυβέρνηση του σκάφους  ( οικογένεια ) με αποτέλεσμα η Μπουμπουλίνα της ζωής να βγει θριαμβεύτρια αφού τα τρία παιδιά της κοσμούν την κοινωνία μας
Ο Γιώργος Πετρίτσης εκτός από ένας διαλεχτός επιστήμονας είναι και πολιτικό πρόσωπο και θρησκευόμενο άτομο που κοσμεί με την παρουσία του σε όποιο πόστο και να βρεθεί. 
Και ας διαβάσει αυτά που γράφει για τον πνευματικό του που έγινε επίσκοπος για να γνωρίσει αυτός που δεν γνωρίζει τον Γιώργο Πατρίτση