Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Κουβέντες ...του καφενέ

             
Κουβέντες στη μικρή Βουλή των Ελλήνων που είναι το καφενείο 
Σχετική εικόνα         

                       




Αποτέλεσμα εικόνας για καφές.Όταν πήγα σ ένα αγώνα να πληρώσω εισιτήριο ( όπως συνηθίζω ) τότε ο αρμόδιος υπάλληλος που ήταν στην πόρτα αρνήθηκε να πάρει το αντίτιμο. τότε του είπα ότι καθήκον όλων μας είναι να βοηθάμε τις ομάδες και με τα πέντε ευρώ. Και τότε μου απάντησε αυτό δεν ισχύει για όλους; Γιατί εδώ βλέπω κανένας από την ένωση δεν πληρώνει Και όχι μόνο αυτοί αλλά και η παρέα τους. Βλέπεις πως σχολιάζεις όλα αυτά και επειδή εγώ δεν θέλω να σχολιαστώ πληρώνω εισιτήριο σ όλους τους αγώνες. Γιατί εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο ενώ αυτοί το χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος.

Αποτέλεσμα εικόνας για καφές Διαβάζω :Οπαδοί του Αιγάλεω με κουκούλες πηδαγαν από το πέταλο εντός του αγωνιστικού χώρου και ανέβαιναν ανενόχλητοι στην κερκίδα θύρα 8 και χτύπαγαν μέλη του Διοικητικού συμβουλίου-πρόεδρο, αντιπρόεδρο, γονείς ποδοσφαιριστών- της ομάδος μας"
Ομολογώ αυτές οι αράδες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μάθουμε επιτέλους το όνομα του προέδρου Και όπως λέει το δημοσίευμα ότι υπάρχει και αντιπρόεδρος Και εγώ που νόμιζα ότι ο άρχων του Π Α Σ είναι ο κ. Γ@Μ@Ω έκανα λάθος και τώρα ζητάω επιτέλους να γράψω τα ονόματα που το καταστατικό ορίζει Και τόσο καιρό έγραφα αοριστίες.Ωςσ δημοσιογράφος απέτυχα Πιστεύω ότι δημοσιεύοντας τα ονόματα και ζητώντας συγνώμη δενθα υπάρχει πρόβλημα