Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βασιλείου αντιμετωπίζει τις σκηνοθεσίες με τον αληθινό του λόγο


Δημήτρης Βασιλείου υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου --Πέραχώρας -- Αγίων Θεοδώρων παρουσίασε τους λόγους που τον ανάγκασαν να θέση τις προσωπικές του δυνάμεις στη διάθεση των δημοτών 
                              Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Βασιλείου

Τον γνώρισα στο γήπεδο των Ισθμίων που έχει το όνομα  του αείμνηστου φίλου μου Γιάννη Στην άκρη ο γιατρός τα διπλώματα και την κοινωνική παρουσία του
και με την γεμάτη αγανάκτηση φωνή του ζητούσε να του επιστρέψουν αυτό που  του έκλεψαν στην κυριολεξία. Την νίκη που την μετέτρεψαν σε ήττα και σε όχι νορμάλ κατάσταση αφού ο διαιτητής βάσει σχεδίου είχε σφάξει στον πρώτο γύρο την ομάδα του χωριού του που ήταν πρόεδρος και στο δεύτερο γύρο ήρθε να την γδάρει..
Και μετά τον συνάντησα στο χωριό του στην Πέραχωρα και με μίλησε για το μεγάλο δράμα που περνάνε τα νιάτα αφού η Δημοτική αρχή έχει ερημώσει και συνάμα έχει αχρηστεύσει το πανέμορφο γήπεδο του χωριού του. Νομίζω μια από τις αιτίες που ανάγκασαν να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου είναι και αυτή .που βλέπει από την μια το γήπεδο  και από την άλλη τα παιδιά και ματώνει η καρδιά του  
Και εδώ υπάρχει σκηνοθεσία και για μη είναι μόνος του και αισθάνεται μοναξιά βάλαμε τον στρατηγό Καραπανάγο  όχι για να βγει Δήμαρχος αλλά να βοηθήσει να βγει ο συμμαθητής  του  Αλλά από αυτά δεν μασά ο γιατρός και βαδίζει και γράφει στο χιόνι και σκηνοθεσίες. και ότι άλλο ήθελε προκύψει.
Εδώ ανέλαβε την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του χωρίς να έχει γήπεδο και ομάδα και αν δεν τον λήστευαν την άνοδο με την πίστη που διαθέτει θα αγωνιζόταν στην πρώτη τοπική κατηγορία. 
Και όλα αυτά τα επιτυγχάνει όταν του βάζουν εμπόδια
Ο γιατρός παρουσίασε τον συνδυασμό του Δεν έμαθα ακόμη του στρατηγού  μια και οι και οι πληροφορίες μου λένε παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.
Ο γιατρός Βασιλείου αγαπά την Περιοχή γι αυτό μένει εδώ ενώ πήγε πολύ μπροστά στην επιστήμη του. Αυτό όμως ποτέ δεν τον μπόδισε να μη είναι δεμένος με την περιοχή που αγάπησε και αγαπά με πάθος.