Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΩΤΟ: Στον ουρανό της «Αγιά Σοφιάς» το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου! FacebookWhatsAppMessengerTwitter Τρίτη, 02/07/2019 14 Οι εργασίες της κατασκευής του στεγάστρου παρουσιάζουν καθημερινά εξέλιξη στο εργοτάξιο της ΑΕΚ και μετά τα «ψαλίδια» που τοποθετήθηκαν σε δύο από τους πυλώνες, έφτασε η στιγμή και για το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της Cimolai. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ, το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου κρεμάστηκε, με τους κιτρινόμαυρους να σχολιάζουν χαρακτηριστικά: «Στον ουρανό της Νέας Φιλαδελφειας το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου του Ναού μας».

Οι εργασίες της κατασκευής του στεγάστρου παρουσιάζουν καθημερινά εξέλιξη στο εργοτάξιο της ΑΕΚ και μετά τα «ψαλίδια» που τοποθετήθηκαν σε δύο από τους πυλώνες, έφτασε η στιγμή και για το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της Cimolai.
Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ, το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου κρεμάστηκε, με τους κιτρινόμαυρους να σχολιάζουν χαρακτηριστικά: «Στον ουρανό της Νέας Φιλαδελφειας το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου του Ναού μας».