Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Γκρούτσης --Αργύρης : Δυο όργανα πιστά στο Λουδοβίκου 14 θα πετύχουν την κάθαρση στην Κορινθιακή Διαιτησία.

Ενώ όλα έχουν γελοιοποιηθεί συνεχίζει να διοικεί σαν ένας σύγχρονος Λουδοβίκος 14 που θεωρεί την ένωση μαγαζάκι του.


ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΛΙΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αυτό δεν είναι όργανο διαιτησίας και είμαι βέβαιος ότι όποιος  διαβάζει το τίτλο και τα ονόματα θα λερώνει το βρακί του από τα γέλια ( κατουρήθηκα από τα γέλια )

Τον βάζουν τον Ανδρέα τον  Ντούλη   στην αρχή της περιόδου αρχιδιαιτητή για να δείξουν ότι κάνουν την αλλαγή. στην διαιτησία στα ονόματα Και την έχει πάθει ο Ανδρέας για δεύτερη φορά
Και επιστρατεύουν στην κόψη του Ξυραφιού ποιον άλλο από τον σκηνοθέτη  του τραυματισμού του Δημήτρη Γκρούτση που το παίζει το βαρύ πεπόνι της Κορινθιακής Διαιτησίας που τον χρησιμοποιεί ο Λουδοβίκος 14 για να πετύχει τον στόχο του. Ενώ γνωρίζει ότι είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας Και αυτός είναι ο λόγος που τον κάνει ότι θέλει Καλά βρε Ανδρέα δεν έχεις καταλάβει το ρόλο τον Αδίστακτο ρόλο που παίζει ο Γκρούτσης  γενικά στα ποδοσφαιρικά πράγματα Και αυτό το γράφω συνέχεια και κανένας  δεν καταδέχεται να υπερασπιστεί  τον εαυτό του.
Και ερχόμαστε   στον άνθρωπο μπαλαντέρ  που αντικατέστησε τον Ανδρέα Ντούλη. Που είναι ο Παναγιώτης  Αργύρης  που πάντα είναι κοντά στη διαιτησία των παραγόντων.
Και προκαλώ τον Παναγιώτη  Αργύρη που ήταν παρατηρητής διαιτησίας  στον αγώνα Ισθμιακού  με την Θύελλα Πετρίου και να μας παρουσιάσει την έκθεση του.  Έχει γράψει μέσα ότι ο Διαιτητής Πέτρος Ψυχογιός παραβιάζοντας τους κανονισμούς έσφαξε την ομάδα της Θύελλας Πετρίου; Και δεν σηκώνω κουβέντα  γι αυτό αφού  ήμουνα παρών. Και δεν γράφει κουβέντα κανένας επαγγελματίας δημοσιογράφος γιατί τρέμουν τον Λουδοβίκο 14
Ντροπή σ όλους μας.