Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Μιχάλη Τσιχριτζή : μέχρι πότε με την βοήθεια ορισμένων θα κάνεις το παγόνι.

Πρωταθλήματα της ένωσης Κορινθίας: ξεπέρασαν ακόμα και την γελοιότητα. 



Δεν το έχω κρύψει ότι Θαυμάζω την Θύελλα Πετρίου την ομάδα ενός μικρού χωριού με τριακόσιους κατοίκους  και έναν διεθνή ποδοσφαιριστή Δεν μέτρησε σε μένα που ο πρόεδρος της Κεφάλας επειδή
έκανα κριτική στον φίλο του Τσιχριτζή πήγε να μου χαλάσει μια τηλεοπτική εκπομπή.
Ήμουνα μάρτυρας σ ένα ποδοσφαιρικό σφαγιασμό που έγινε στο γήπεδο που φέρει το όνομα του Γιάννη Στέφα από τον διαιτητή Πέτρο Ψυχογιό και τον βοηθό του Κλεπετσάνη
Αλλά πριν να φτάσουμε στον αγώνα αυτόν είχαμε τον αγώνα  Θύελλας Πετρίου  με την Θύελλα Κ. Διμηνιού. Εδώ η ένωσης εκμεταλλεύτηκε την ευπιστία του προέδρου Κεφάλα και ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους κατέληξε σε τιμωρία του Κεφάλα και ήττα της ομάδας του. Και οι αδίστακτοι της μεγάλης πόρτας θέλησαν να σβήσουν το Πετρί γιατί στην κλοπή του δελτίων δεν είπαν κάψε με Μιχάλη Τσιχριτζή αλλά μη ξεχάσεις να βάλεις λάδι. Με την κλοπή αυτή ένας πρόεδρος της ομάδας του και όχι φίλος του Λουδοβίκου 14 θα ανάγκαζε την ένωση σε παραίτηση. Και όχι να αφήσει τον διαιτητή --αστυνομικό Φραντζή να κάνε τον μαχαλόμαγκα. 
Γι αυτό φτάσαμε στον αγώνα Ισθμιακός  με την Θύελλα Πετρίου που αντί νικήτρια να είναι πλέον μια ομάδα σε διάλυση. Να βγάζει ο διαιτητής τον καλύτερο παίκτη τον Τσώκο που μια τιμωρία μιας αγωνιστικής να γίνεται σε τέσσερις αγωνιστικές. Στο πρώτο ημιχρόνιο η ομάδα της Θύελλας Πετρίου ενώ έπρεπε, να προηγείτο τουλάχιστον με ένα 0-2 ( ένα πέναλτι που δεν δόθηκε Και μια φάση που βρήκε επιτιθέμενο της Θύελλας  πρόσωπο με πρόσωπο με το τερματοφύλακα του  Ισθμιακού . Και σταμάτησε την φάση για να δώσει φάουλ ο διαιτητής υπέρ της Θύελλας   στο κέντρο του γηπέδου. 
Και αυτό τον παίκτη η ομάδα του Πετρί  θα τον στερηθεί στους αγώνες με τον Σαρωνικό --Π Α Σ Κόρινθος --Ελλάδα Βέλου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε και ο Μητράκος Και με δύο ο Μπουλούμπασης Γιατί να μη έχει έννομο συμφέρον ο προπονητής Απόστολος Καριώτης να καταφύγει στην δικαιοσύνη γιατί ο διαιτητής Ψυχογιός και ο επόπτης Κλεπετσάνης έκαναν τεράστια ζημιά στην εργασία του.