Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Παράγοντες του Κορινθιακού ήρθε η ώρα της επαναστατικής αλλαγής


Πρόεδρος της Θύελλας Πετρίου " Μας έκλεψαν μέσα στο σπίτι μας. "

                                

Κύριε Πρόεδρε της Θύελλας Πετρίου.

Όταν ανοίγεις το σπίτι σου και βρεις μέσα κλέφτες και φωνάζει τον διαιτητή --αστυνομικό και αυτός
κάνει ότι δεν βλέπει τίποτα εσύ τι έπρεπε ως νοικοκύρης να κάνεις;  Να πάρεις μια μαγκούρα και να κυνηγήσεις τους κλέφτες και αυτούς που τους κάλυπταν. Και εσύ έκανες το αντίθετο Άφησες όλους αυτούς να γελοιοποιήσουν την ομάδα σου και εσένα προσωπικά.
Και έρχεται ο αγώνας του Ισθμιακού   με την ομάδα σου και πληρώνεις  για την δήλωση σου αυτή τόκο της χειρότερης μορφής.  Γι αυτό σου συνιστώ να διαβάσεις τον Έμπορο της Βενετίας και θα δεις εκεί  τον Σάυλωκ  τον μέγιστο των τοκογλύφων
Και στο γήπεδο των Ισθμίων που έχει το ιστορικό όνομα Γιάννης Στέφας σου έστειλε ο φίλος σου κυρ Μιχάλης τον διαιτητή Πέτρο Ψυχογιό  υπό μορφή Σάυλωκ και πήρε τον τόκο που ήταν ο σφαγιασμός της ομάδας σου. Αλλά με τις αποβολές ξεπέρασε και τον ιστορικό  τοκογλύφο του Έμπορα της Βενετίας.


Κύριε Πρόεδρε της Θύελλας Πετρίου.

Πως  ανέχεσαι εσύ να ξοδεύεις τα ωραία σου ευρώπουλα και να έρχεται ένα όργανο της Ένωσης και να σου κλέβει  τον ιδρώτα των παικτών σου και του προπονητή  σου και τα όνειρα των φιλάθλων.
Από αυτά που γνωρίζω δεν είσαι κανένας πλούσιος που σε περισσεύουν  Γιατί όλοι εσείς που οικονομικά ματώνετε για να κρατήσετε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο ζωντανό ανέχεστε τους Ψυχογιούς και Φαντζήδες που είναι όργανα των αφεντάδων να σας δουλεύουν  Να κατηγορώ την πειθαρχική επιτροπή της ένωσης ότι δεν ασκεί σωστά τα καθήκοντα της και κανένας να μη με οδηγεί στον εισαγγελέα
Παραμένοντας στην θέση του προέδρου με την σημερινή μορφή φτιάχνεις ηγέτες που σε εκμεταλλεύονται Να βρείτε καινούργιους αρχηγούς που την δύναμη του θα την μοιράζει σ όλες τις ομάδες και όχι σε μερικές.