Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Αγροφύλακες διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο

Για να αγωνιστούν πρέπει να ξενιτευτούν αφού ο αγροφύλακας του γηπέδου του συνοικισμού      θέλει μετρητά για να επιτρέψει την είσοδο. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αστέρας Κορίνθου

Έψαξα να βρω για τον Αστέρα της Κορίνθου μετά τον πρώτο αγώνα που τον παρακολούθησα και
έπεφτα συνεχώς επάνω σε περιπτώσεις πρωτάκουστες πρωτόγνωρε; στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρόεδρος του Αστέρα Κορίνθου ο Μάριος Γεωργιάδης ένας φιλόλογος --Θεολόγος --Ψυχολόγος  και Διευθυντής  γυμνασίου Και αντί αυτή την προσωπικότητα να την αγκαλιάσουν την έχουν στην απέξω Αφού το γήπεδο που έχει έδρα ο Αστέρας βρίσκεται στην Ξυλοκέριζα που δεν μπορούν να πάνε μόνοι τους οι παίκτες  αφού λόγω ηλικίας δεν  να έχουν δίπλωμα  οδήγησης. Υπάρχει και το γήπεδο των Εξαμιλίων που η επιτροπή της Ένωσης το έχει βγάλει     αντικανονικό. γιατί πρέπει  να γίνουν κάποιες εργασίες. Που ο δήμαρχος Νανόπουλος  υποσχέθηκε αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Και δεν αφήνουν ούτε στη διοίκηση του Αστέρα να τις αποκαταστήσει. . 
 Τώρα κάποιος θα μας ρωτήσει μα  δεν υπάρχει το γήπεδο το ιστορικό του συνοικισμού που μας προέκυψε απότομα ένας παράγοντας ο κ. Γ@Μ@Ω και το παίζει αφεντικό. Είναι αυτός που στην κυριολεξία διέλυσε τον Π Α Σ Κόρινθος και έχουν βγει ποδοσφαιριστές και έχουν πει τα χειρότερα  που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας. Το γήπεδο του συνοικισμού ο κ. Γ@Μ@Ω το θεώρησε  ως πηγή είσπραξη. Γιατί ζητούσε ρευστό και όχι να καλύψουν τα έξοδα που είναι φως νερό καθαριότητα Βέβαια όλα αυτά δεν μας κάνουν 2.000 ευρώ         Το Διοικητικό του Αστέρα Κορίνθου.
Πρόεδρος ο Μάριος Γεωργιάδης  ο οποίος   όπως έμαθα είναι διευθυντή γυμνασίου. Άντε τώρα αυτός ο επιστήμονας   να συνεννοηθεί με τον αγροφύλακα του γηπέδου του συνοικισμού. που όλα τα μετρά με μετρητά.                                                                                                                                       Αλλά όμως και τα έξοδα διαιτησίας  αυξάνονται αφού για κίνηση πλήρωσε 40 ευρώ και αμοιβές 85 ευρώ Σύνολο 125 ευρώ ή σε δραχμές 42.500 Και τον αγώνα  να τον παρακολουθούν δέκα φίλαθλοι.
Και να θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει ποδόσφαιρο με ...αγροφύλακες.