Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Μιχάλης Τσιχριτζής Να ποιος διοικεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο χωρίς να κοκκινίζει

Σ τους Έλληνες αναπτύχθηκε    για πρώτη φορά η συνείδηση της Ελευθερίας
   


     Προς τους
Παράγοντες και Φιλάθλους της Κορινθίας 



Το ποδόσφαιρο της Κορινθίας διοικείται από τον Μιχάλη Τσιχριτζή που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα Γι αυτά που του έγγραφα μου έκανε μήνυση
             
                           


Από τότε έχουν περάσει ένας χρόνος τρεις μήνες και δέκα επτά μέρες και δεν έχει προσδιοριστεί η δικάσιμη . Περιμένω και συγχρόνως επανέρχομαι και κατηγορώ τον Μιχάλη Τσιχριτζή.

Έγινε πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος το 2004 εξαπατώντας  εν γνώσει του ( και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία ) την γενική συνέλευση παρουσιάζοντας ένα πέτσινο επενδυτή. Που όχι ήταν ακάλυπτη αλλά άγνωστης τράπεζας τα 220.000 ευρώ  επιταγής του..

Έκανε δώρο το πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας    της ποδοσφαιρικής περιόδου 2005--2006 στην πρόεδρο της ομάδας των Θηβών κ Κοροπούλη Εδώ έχουμε περίεργη σιωπή του απολυόμενου προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα.                                                                                         

                                                                                                                                                                      Έκανε δώρο την δεύτερη προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2007--2008 στην ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης που την εποχή αυτή την διοικούσαν πανίσχυροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

Και κλείνει  η πορεία του Μιχάλη Τσιχριτζή ως προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος  με το εικονικό τιμολόγιο Και αντί να πάει σπίτι του με τα δώρα και το εικονικό τιμολόγιο προάγεται και γίνεται πρόεδρος της ένωσης. 

Επιτέλους θα βρεθεί ένας που θα μπορέσει να δώσει μια απάντηση  στα ερωτήματα μου: Αλήθεια ποιος ποιον ...δουλεύει