Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ευχαριστώ από καρδιάς αυτούς που μου ευχήθηκαν αλλά και αυτούς που δεν τόλμησαν λόγω Τσιχριτζή.

Οι δυο πιο σημαντικές μέρες στη ζωή σου είναι η μέρα που γεννιέσαι και η μέρα που ανακαλύπτεις γιατί.



Με ρωτάνε οι δικοί μου πόσα έχεις βγάλει από την ερασιτεχνική δημοσιογραφία και τους απαντώ ούτε μονόλεπτο  Πόσα έχεις χάσει Έχω καταστραφεί  Και έρχεται η ερώτηση απάντηση  που σε καθηλώνει  Μήπως είσαι ψώνιο και δεν το έχεις καταλάβει;

Στις πέντε του Φλεβάρη η κυρία Μαρία η μάνα μου  μ έφερε στον κόσμο Ναι είναι αυτή που οι Ευέλπιδες του Π Α Σ Κόρινθος έβριζαν χυδαία  αν και είναι πεθαμένη εδώ και τριάντα χρόνια.
 Και ενώ ο κώδικάς της Ε Π Ο με προστατεύει ( άρθρο 15 παράγραφος 1) η πειθαρχική επιτροπή που εκτελεί εντολές του Μιχάλη Τσιχριτζή και δεν εφαρμόζει ούτε κώδικες και ούτε διατάξεις περνάει το μήνυμα..Εμείς διοικούμε και σε μία χώρα που διατείνεται ότι υπάρχει δημοκρατία Και η δικαιοσύνη να υλοποιείται όχι σύμφωνα με το παράπτωμα  του κατηγορούμενου αλλά οι σχέσεις που έχει με τον Τσιχριτζή Και να καλεί σ απολογία τον προπονητή  Νίκο Πήλιουρα γιατί άσκησε κριτική στον Διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη χωρίς να γράψει λέξη στο φύλλο ο διαιτητής. Αντίθετα δεν καλεί σε απολογία η κατευθυνόμενη  πειθαρχική επιτροπή της ένωσης  που μόνιμο πρόεδρο έχει δικηγόρο τον προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος που έχει χαρακτηρίσει διαιτητή αδελφή.
Και η μήνη των προοδευτικών νεαρών έβγαινε από τις ραδιοφωνικές τηλεοπτικές εκπομπές μου Και αυτά που έγραφα στις εφημερίδες.
Ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής ο κ. Γ@Μ@Ω ο Δημήτρης Λέκκας διέλυσαν τον Ιστορικό Π Α Σ
Δικαιώθηκα πλήρως Δικαιώθηκα αλλά ο εικονικός Τσιχριτζής  διοικεί το ποδόσφαιρο στο νομό μας Και οι δυο άλλοι ενώ ο Π Α Σ ουσιαστικά έχει διαλυθεί αυτοί επιμένουν να τον διοικούν
Από καρδιάς ευχαριστώ τους αναρίθμητους που μου ευχήθηκαν  Επίσης και τους παράγοντες των σωματείων που κανένας δεν τόλμησε να μου στείλει  ευχές
Στέκομαι όμως στις ευχές του επαναστάτη προέδρου της Πέραχώρα

Dimitris Vassiliou Γεώργιε νάσαι πάντα γερός και αποδοτικός για άπειρα ακόμα χρόνια έχεις όλη. μου την αγάπη και εκτίμηση.

Που είπε το ιστορικό ότι μια ομάδα ενός χωριού που έχει ένα παίκτη Περαχωρίτη  και χωρίς γήπεδο δεν δικαιολογεί την ύπαρξη του. Οι ευχές του κάλυψαν  την απουσία των φοβισμένων.

Όλα αυτά αρνητικά και θετικά είναι η πληρωμή μου. Και που κανένας δεν τολμά να μ απαντήσει