Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Π Α Σ Κόρινθος απέδειξε την γύμνια του. Και εξέθεσε τους χορηγούς.

Η αρετή κι ο πλούτος σπάνια πηγαίνουν  στον ίδιο άνθρωπο.
                                                                       
Νικηφόρος :
Στην Κορινθία αντίθετα πηγαίνουν όχι μόνο μόνιμα στον ίδιο αλλά και που βραβεύεται                                                                  

Υπάρχει και κάτι χειρότερο από την αμαρτία. Είναι η αλαζονεία της αρετής.



                                                                                                                                             Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Κατσαρός τελετές       Αποτέλεσμα εικόνας για Κανελλόπουλος Μοτορ ΟϊλΑποτέλεσμα εικόνας για γερμανος τηλεφωνα σταθεραΑποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος  Μουρούτσος΄
                                             

Παρακολούθησα από VIDEO την κοπή της Βασιλόπιτας του Π Α Σ Κόρινθος και δεν μπόρεσα να καταλάβω πως άνθρωποι  με προσωπιτότητα και αξιώματα που κουβαλούν στην πλάτη τους   να καταδέχονται να λαμβάνουν μέρος σε μια τελετή που απέχουν οι φίλαθλοι της ομάδας.
Που έχει στήσει αυτό το πανηγύρι για να αποδείξει  ότι υπάρχει μια και στους αγωνιστικούς χώρους είναι ανύπαρκτη  Εσείς που δώσατε τις πλακέτες  αν σας ρωτούσε ένας γιατί κάνατε αυτή την κίνηση; Δηλαδή αν εγώ είμαι πλούσιος όπως ο βιομήχανος Γιώργος Μουρούτσος  και βρίζω όχι λέγοντας ονόματα γιατί είμαι δειλός ίδιον των συκοφαντών  αλλά τα ζωγραφίζω Και μια είναι  καλός στο πινέλο περιμένω ακόμα να δω αν έχει τα κότσια ( αλλά να που να τα βρει ) να γράψει τώρα το όνομα  αυτού  τις εντολές  που εγώ εκτελώ. όπως τα "τσιράκι"
Και  χορηγός του Π Α Σ Κόρινθος  είναι ο συκοφάντης μου Βιομήχανος Μουρούτσος γιατί ο πρόεδρος του ο προπονητής του που δηλώνει ότι ονομάζεται ο κ. Γ@Μ@Ω  και ενώ ποδοσφαιρικά είναι ανύπαρκτος έχει ένα άλλο προσόν Να βρίζει τον Αλέκο Πνευματικό που υπήρξε πολιτικός του σύντροφος. Όχι λοιπόν την ποδοσφαιρική δραστηριότητα επιχορηγείς  που είναι μηδενική αλλά την υβριστική.
Και ερχόμαστε στον Κανελλόπουλο  που είμαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζει που πηγαίνουν τα χρήματα της χορηγίας τα οποία δεν είναι δικά του αλλά των Βαρδινογιάννιδων Ο Π Α Σ Κόρινθος με την σημερινή του μορφή δεν προσφέρει το παραμικρό για το ποδόσφαιρο. Μπορείτε να  μάθετε που  πηγαίνουν τα χρήματα της εταιρείας  δηλαδή οι χορηγίες κ. Κανελλόπουλε αν ζητήσετε τους οικονομικούς απολογισμούς  της ομάδας  Και τότε θα καταλάβετε το δούλεμα που σας κάνουν.
Ο Γερμανός έχει κάνει την χορηγία ή το τοπικό γραφείο.έχει μεγάλη σημασία