Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ο χειρότερος κουφός είναι αυτός που δεν θέλει να ακούσει…



Αποτέλεσμα εικόνας για Ποντίκι 
 Τρυπώνω …ξετρυπώνω ... και ότι βρω ... το γράφω 



Το έργο επαναλαμβάνεται Πάλι την ίδια εποχή που η διαιτησία αποφασίζει γι όλα στην Κορινθία στην πιάτσα κυκλοφορεί ότι ο Αντρέας Ντούλης έπαψε να είναι αρχιδιαιτητής. Αλλά πουθενά δεν διαβάζουμε κάτι το σχετικό. Αντίθετα τον παρακολουθούμε να πηγαίνει ανελλιπώς παρατηρητής διαιτησίας και εντός και εκτός του νομού μας. Τώρα πως συμβαδίζουν αυτά τα δυο ( από την μια προχωρώ και από την άλλη αποχωρώ ) μόνο στην φιλοσοφία του Αντρέα και της παρέας  του μπορεί να υπάρχει. Και επειδή εμείς δεν εθελοτυφλούμε τα βγάζουμε στον αέρα και αντιμετωπίζουμε καθολική σιωπή.  Που γνωρίζουμε ότι πάντα δεν είναι ...χρυσός.

Κανένας δεν μπορούσε να το φανταστεί  Υπήρχε παλαιά ένα τραγούδι που σε μια στροφή έλεγε " ...από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα. Και εδώ έχουμε την περίπτωση του Λευτέρη Καλαρά Που κάποτε ήταν ο εκλεκτός του προέδρου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας. Που μαζί πήγαν και παρακολούθησαν από τα επίσημα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και επίσημος συνοδός του κυρ Μιχάλη σε επίσημο γεύμα στην Πέραχωρα. Τώρα τελεί σε σιωπηρή τιμωρία και δεν τον ορίζουν να διαιτητεύσει αγώνες. Μαύρα σκοτάδια. Περιμένουμε μια ενημέρωση
Σκεφτήκατε να βγει και να κελαηδήσει   ο Λευτέρης πόσοι θα χάσουν τον ύπνο τους;

 Περιμένω να δω πότε θα με απαντήσουν. Και αναφέρομαι στον πρόεδρο της ένωσης που του έχω βάλει τόσα ερωτήματα.Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής και τα μέλη της εκτελούν σωστά τα καθήκοντα τους ; Αν ναι γιατί δεν με στέλνουν στο εισαγγελέα; Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι είναι για πολύ γέλιο Όποιος τολμήσει να απαντήσει θα του κάνω το τραπέζι με ...ψάρια.