Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Παναγιώτη Τζαναβάρα είσαι συκοφάντης μου Και αν σε αδικώ υπάρχει και ο εισαγγελέας.

Με κάλεσες  Σταύρο Μπινιάρη στο κόψιμο της Βασιλόπιτας της Αθλούπολης αλλά δεν φρόντισες να με προστατέψεις από τους υπαλλήλους σου. 


                         Αποτέλεσμα εικόνας για Σταύρος Μπινιάρης
Η τελετή που ομολογουμένως ήταν πανηγυρική και με πολύ μεγάλη προσέλευση επωνύμων και ανωνύμων με αποτέλεσμα να παρακολουθήσω  εκτός της αίθουσας ΄Και είχα πιάσει συζήτηση με
ανθρώπους του ποδοσφαίρου που και αυτοί δεν μπόρεσαν να μπουν  στην αίθουσα που γινόταν οι βραβεύσεις ανθρώπων με προσφορά.
Το θέμα που ήταν ποδοσφαιρικό ( με μια μικρή διακοπή που προσετέθη στη παρέα  για δέκα λεπτά η δημοτική σύμβουλος  της παράταξης του Νικόλα Σταυρέλη  Γεωργία Στριμενοπούλου που μας καθήλωσε. ) και όπως όλοι γνωρίζουμε μόνο αρχή έχουν οι συζητήσεις και ατέλειωτο τέλος. 
Και εμείς όταν τελειώσαμε οι περισσότεροι είχαν φύγει 
Και ενώ βρισκόμουνα στην πόρτα της εξόδου με πλησίασε ο γνωστός προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας  ανώτατο τεχνικό στέλεχος της Αθλούπολης και με το γνωστό του ύφος το ευγενικό μου λέει " Γιατί δεν δέχεσαι να με αντιμετωπίσεις για να σου αποδείξω τα ψέματα σου" Και του είπα ότι αυτό μπορεί να το κάνει μόνος αποδεικνύοντας που είπα τα ψέματα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια. 
Παναγιώτη Τσαναβάρα μέχρι να τα κάνεις όλα αυτά θα είσαι μαζί με τον δημοσιογράφο Ναστούλη δυο δειλοί κοινή συκοφάντες.