Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Πειθαρχική Επιτροπή της ένωσης : Δεν έχετε το ανάστημα να δικάζετε

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποντίκι 
 Τρυπώνω …ξετρυπώνω ... και ότι βρω ... το γράφω 


Κάθε Τετάρτη συνεδριάζει το ανώτατο πειθαρχικό της ένωσης που προβλέπεται από το καταστατικό της άρθρο 41 που σκοπό έχει την επιβολή ποινών που προβλέπονται από τις διατάξεις των κανονισμών της Ε Π Ο .
Η πειθαρχική επιτροπή συγκροτείται από τρία μέλη κατά προτίμηση νομικούς
Επανέρχομαι και πάλι κατηγορώ την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας 

Και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. Παναγιώτου Δικηγόρο και τα μέλη  κ. Βασίλη  Κανατσούλη  κια κ. Θεοφάνη Σιτέ ότι καταπατούν τους κανονισμούς της Ε Π Ο και  κάθε  έννοιας δικαίου Και είναι αδιανόητο να το παίζουν μουγκοί και κουφοί  αυτοί πρέπει να διδάσκουν με τον λόγο τους και τις πράξεις των.
Κατηγορώ την πειθαρχική επιτροπή της  ένωσης Κορινθίας ότι χωρίς ούτε καν να κρατά τα προσχήματα μεροληπτεί στην απόδοση της δικαιοσύνης.
Ενώ τιμωρεί τον προπονητή Νίκο Πήλιουρα για κάτι που δήλωσε και  δεν κάνει το ίδιο για τον προπονητή του Π Α Σ Κόρινθος που όλως τυχαία είναι και πρόεδρος της ομάδας. Και που μας συστήθηκε ως ο κ.Γ@Μ@Ω  χωρίς καμία συστολή.
Είναι  αυτός που απολαμβάνει την ασυλία της πειθαρχικής  που δεν κατηγορεί αλλά ξευτελίζει θεσμούς και πρόσωπα
Χαρακτηρίζει  αξιολογημένο Κορίνθιο Διαιτητή δεύτερης εθνικής κατηγορίας αδελφή και δεν τον καλούν ούτε σε απολογία.
Υβρίζει χυδαία τον αθλητικό δικαστή Βασίλη Κανατσούλη ( πληροφορίες  αναφέρουν ότι τον χειροτόνησε ) και δεν τον καλούν ούτε σε απολογία. Και ο αθλητικός δικαστής συνεχίζει να δικάζει χωρίς να κοκκινίζει. 
Και  το τραγικό  Να έχουμε και τους παράγοντες να τα βλέπουν όλα αυτά και να τα θεωρούν φυσιολογικά